Betöltés...

Öntapadó kötésrögzítő, latexmentes pólya, Peha-Haft, 10cm x 4m

Ár: 900 Ft

A Peha-Haft egy öntapadó latexmentes, elasztikus, önmagához tapadó rögzítőpólya, kétszeres tapadóhatással. A kreppelt szövetszerkezetnek és a mikropontos szintetikus lateximpregnálásnak köszönhetően biztosan tapad. Nyújthatósága kb. 85%. Az erős tapadóképesség miatt kisebb mennyiség felhasználására van szükség, mert már pár pólyamenet biztos, tartós rögzítést eredményez. Nem tapad a bőrre, szőrzetre vagy ruházatra, légáteresztő és bőrbarát.


A rögzítőkötések minden fajtájához, különösen az ízületeken, valamint a problémás testrészeken; párnázóanyagok, kanülök stb. rögzítéséhez alkalmaz.


Indikáció: Vénás és artériás eredetű fekély, sipoly, decubitus, neuropathiás fekély, epidermolysis bullosa, krónikus nyiroködéma, vasculitis, coagulopathia, traumás sebek, termikus károsodás, tracheostoma, Kock-rezervoár, bőrtranszplantáció.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Öntapadó kötésrögzítő, latexmentes pólya, Peha-Haft, 10cm x 4m" című hirdetést látja. (fent)