Betöltés...

Fekete nadálytő krém Forte, Biomed, 60g

Ár: 1.800 Ft


A Biomed által gyártott Feketenadálytő krém alkalmas különböző zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, izom és ínszalag-húzódások, ficamok, rándulások okozta gyulladások, duzzanatok és véraláfutások, ínhüvelygyulladás, ízületi és helyi bőrgyulladások, visszérgyulladás kezelésére. Sérülés okozta mozgásfunkció-romlás javítására.


A termék fekete nadálytő és orvosi somkóró kivonatát, valamint speciális Biomed gyógynövény-kivonat kombinációt tartalmaz. A készítmény hatóanyagai hámosodást elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összesen 20% gyógynövény-kivonat tartalom. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!
A magyar tulajdonosi hátterű vállalkozás gyógynövény-kivonatokat és illóolajokat tartalmazó krémek, masszázsolajok és étrend-kiegészítő termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A Biomed márkanév két szótagból áll: a latin eredetű bio (élettel kapcsolatos szavak előtagja) és a med (az alapító tulajdonos családnévének első szótagja) szótagokból. A cég fő célja megbízható, egyenletesen jó minőségű és hatásos termékek gyártása és értékesítése kedvező árak alkalmazása mellett, az egészségmegőrzés érdekében. A vállalat gyártóüzemei a Nógrád megyei Egyházasdengeleg községben találhatóak.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Fekete nadálytő krém Forte, Biomed, 60g" című hirdetést látja. (fent)