Betöltés...

Kalapácsujj korrigáló párna textil borítással, Bort 137120, S

Ár: 5.700 Ft




A több mint 30 éve működő BORT német vállalat gyógyászati, rehabilitációs segédeszközeit magas minőségi követelmények betartásával készíti annak érdekében, hogy vásárlói gyógyulása a lehető leggyorsabb legyen. A BORT-nál az ember van a középpontban, a márka innovatív megoldásai orvosok, ortopéd szakemberek, fizikoterapeuták és természetesen maguk a páciensek visszajelzéseinek eredményei. Mindezek következtében a legújabb eredmények és tapasztalatok szinte azonnal visszatükröződnek a termékválasztékban, melynek minden egyes darabja a mihamarabbi felépülést, az aktív életbe való visszatérést szolgálja.


A BORT Pedisoft prémium minőségű termékcsalád jellemzője a prémium minőség, ami egyúttal a praktikusságban is megmutatkozik. A BORT kalapácsujj korrigáló gyógyászati terméke legfeljebb 3 lábujj egyidejű korrekcióját tudja végezni úgy, hogy belebújtatja a gumihurokba a lábujjakat, és a nagy lapos részt a lába alá helyezi. Ez az eszköz megakadályozza a lábujjak egymásra tolódását, csökkenti a fellépő nyomást, és korrigál. Nagyon higiénikus és komfortos gyógytermék.


A csomagolás 1 db. terméket tartalmaz.


Két méretben kapható: S (35-39), L (40-44).


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Kalapácsujj korrigáló párna textil borítással, Bort 137120, S" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: