Betöltés...

Bütyökvédő és korrigáló szilikon gélpárna, Valgus Pro, 1db, Bort 107140

Ár: 5.800 Ft




A több mint 30 éve működő BORT német vállalat gyógyászati, rehabilitációs segédeszközeit magas minőségi követelmények betartásával készíti annak érdekében, hogy vásárlói gyógyulása a lehető leggyorsabb legyen. A BORT-nál az ember van a középpontban, a márka innovatív megoldásai orvosok, ortopéd szakemberek, fizikoterapeuták és természetesen maguk a páciensek visszajelzéseinek eredményei. Mindezek következtében a legújabb eredmények és tapasztalatok szinte azonnal visszatükröződnek a termékválasztékban, melynek minden egyes darabja a mihamarabbi felépülést, az aktív életbe való visszatérést szolgálja.


A BORT Pedisoft prémium minőségű termékcsalád jellemzője a szilikonból készült puha lábvédelem. Ideális cukorbetegeknek. A szilikon anyag előnyei: puha és sima mint a saját bőrünk, kellemes viselni. Emlékező tulajdonságú, optimálisan rásimul minden lábkontúrra, nem csúszik el, és hordás után azonnal felveszi eredeti alakját.


A BORT bütyökvédő orvosi szilikonból készült gélpárna (Valgus Pro) ideális a hosszú ideje lábbütyöktől szenvedők számára: korrigálja és védi a kialakult bütyköt. A lágy, rugalmas szilikon gélpárnát a bütyök (azaz Valgus) formájához alakították ki. Vékony, nem zavarja a cipőviselést. Többször mosható, viszonylag sokáig használható.


Használata rendkívül egyszerű: csak húzza rá a bal vagy jobb nagylábujjára lábmérettől függetlenül. A csomagolás 1 db. bütyökvédő szilikon gélpárnát tartalmaz, amelyet bő cipőben is kényelmesen viselhet. Használat után szappannal lemosható, szükség esetén fertőtleníthető, azaz higiénikusabb mint más anyagok. Tartósan kopásálló és többszöri használatra alkalmas.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Bütyökvédő és korrigáló szilikon gélpárna, Valgus Pro, 1db, Bort 107140" című hirdetést látja. (fent)