Betöltés...

Fürdőszobai kapaszkodó tapadókoronggal, öntapadó-vákumos, Prim, 40 cm

Ár: 14.500 Ft

Kapaszkodó felszerelésének biztonsági oka van: segítenek a hosszabb távok megtételénél a pihenésben, megtartásban, fel- és leülésben, biztonságos megtámaszkodásban. 


A kapaszkodó felszerelhető fürdőszobába, wc-be, hosszabb folyósókon, ahol a biztonság elősegítése a legfontosabb cél. Az alkalmazás helyetől függetlenül vízszintes, ferde vagy akár függőleges helyzetben is rögzíthető. A cél mindig a biztonság és a felhasználó igényeinek szem előtt tartása. 


Ez a kapaszkodó csúszásmentes anyagból készült, 95mm átmérőjű nagy tapadókorongokat kapott. Nagyon egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető a csempére - a vákuum tartja a helyén. Nagyon erősen tapad, biztonságos. Ha már nem szeretné használni, a kioldó gomb segítségével gyorsan leveheti. A csempét nem roncsolja, nem hagy nyomot, bármikor áttehető. A biztonság fokozása érdekében züld szín jelzi, ha megfelelően rögzítette, piros pedig a nem megfelelő tapadást.


Felszerelése egyszerű: csak olyan csempére tegye, ami nem dudoros, nincs rajta domborzat, csak sima, lapos felületű. Erre azért van szükség, mert a kapaszkodó a vákuum tartja a helyen. Kioldott gombokkal, nyomja erőteljesen a csempéhez a kapaszkodó, majd rögzítse a két gombot. Így megfelelő vákuum képződik, és biztosan nem esik le a helyéről. Ha azt tapasztalná, hogy 1-2 óra múlva leesne akár az egyik oldala is, akkor biztosan helytelenül rögzítette. A helyes felszerelést vizuálisan is láthatja, a biztonsági csík ilyenkor zöld színű.


Termékjellemzők:



egyszerűen és gyorsan, szerszám nélkül felszerelhető, és áthelyezhető
nem károsítja a felületet
nagy tapadó korongok (átmérője 95mm)
a kapaszkodó szélessége 9cm
nagyobb biztonság (kapaszkodó anyag csúszásmentes)
rögzítésnél a zöld a megfelelő, míg a piros szín a helytelen tapadást jelzi
kioldó gombok segítségével könnyen eltávolítható
hossza: 40cm vagy 50 cm
a csomagolás 1db kapaszkodó tartalmaz


Fenntarthatósági előnyök:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Fürdőszobai kapaszkodó tapadókoronggal, öntapadó-vákumos, Prim, 40 cm" című hirdetést látja. (fent)