Betöltés...

Gipszvédő, kötésvédő fürdőzsák zuhanyzáshoz, 3db, Thuasne Illa, teljes karra

Ár: 3.800 Ft

A praktikus megoldásokat általában mindenki szereti. Amikor az ember keze be van kötve, egy műtét után nem érheti víz a sebet, testrészt, gipszet, akkor jó megoldás a fürdőzsák. Egyszerű megoldás az szokott lenni, hogy nájlonzacskót darabolunk szét, és azzal óvjuk a kötözött részt. Azonban a zuhanyzáshoz és tisztálkodáshoz kifejlesztett és tervezett fürdőzsákot az előbbi megoldáshoz képest jó biztonsággal használhatjuk: könnyű, gyors és nagyon hatékony, praktikus megoldás. Az átlátszó zuhanyzsákot vagy védőtasakot egyszerűen csak fel kell húzni a lábunkon, lábfejünkön vagy karunkon, kézfejünkön lévő gipsz vagy kötés fölé, és ezáltal nyugodtan zuhanyozhatunk, tisztálkodhatunk. 


Egy csomag 3db öntapadó szalag segítségével rögzíthető zuhanyzsákot, védőzsákot tartalmaz a mihamarabbi gyógyulás érdekében. Szabadtéri fürdőzéshez nem használható.


Méretek: kézre, karra (70 x 30 cm).


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Gipszvédő, kötésvédő fürdőzsák zuhanyzáshoz, 3db, Thuasne Illa, teljes karra" című hirdetést látja. (fent)