Betöltés...

Hallux Valgus bütyökkorrigáló, Bort 215930, jobb lábra, L

Ár: 7.140 Ft

A BORT Generation Hallux-Valgus Sínt a nagylábujj és a nagy lábujjízület korrekciós vagy posztoperatív stabilizálására készült, éjjel és nappal is használható gyógyászati segédeszköz. Anatómiailag illeszkedő forma biztosítja a lábujj gömbizület fiziológiailag helyes korrekcióját. Két tépőzáras zárható szalag teszi lehetővé a korrigáló erők pontos beállítását teljesen egyénre szabva. Vékony és magas komfortot biztosító anyagból készült, hogy kényelmes és jól használható legyen. 


A BORT Generation Hallux-Valgus Sín óriási előnye a többi más hasonló termékhez képest, hogy a bütyökre közvetlenül ráhelyezhető egy párnácska, ami jelentősen csökkenti a súrlódást, dörzsölődést, ezáltal pedig csökken a fájdalom. További előnye ennek a német BORT bütyökkorrigálónak, hogy a bütyök deformitásától és súlyosságától függően egy rugószerű spirál vagy egy merev alumínium sín helyezhető el a korrekciós eszköz oldalán, ami természetesen nem látszik és nem zavaró.


Anyagösszetétel: 65% poliamid, 14% elasztás. Színe kék. 


Méretek: (cipőméret) S (0): 35-37, M (1): 38-40, L (2): 41-43. 


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Hallux Valgus bütyökkorrigáló, Bort 215930, jobb lábra, L" című hirdetést látja. (fent)