Betöltés...

Valgus Pro bütyökvédő és korrigáló gélpárna, DonMedHun, 1 pár

Ár: 3.000 Ft

A DonMedHun bütyökvédő gélpárna (Valgus Pro) ideális a hosszú ideje lábbütyöktől szenvedők számára: korrigálja és védi a kialakult bütyköt. A lágy, rugalmas gélpárnát a bütyök (azaz Valgus) formájához alakították ki. Ez a bütyökvédő gélpárna ásványi olajat tartalmaz, amely jobban bőrbaráttá teszi. Vékony, nem zavarja a cipőviselést. Többször mosható, viszonylag sokáig használható.


A DonMedHun bütyökvédő ún. SEBS gélpárna használata rendkívül egyszerű: csak húzza rá a bal vagy jobb nagylábujjára lábmérettől függetlenül. A csomagolás 2db. bütyökvédő gélpárnát tartalmaz, amelyet bő cipőben is kényelmesen viselhet. A tapasztalatok és visszajelzések alapján kb. 3-4 hónapot bírja, de a kihordás nagyon függ a használó lábának deformitásától, a cipő szorosságától.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Valgus Pro bütyökvédő és korrigáló gélpárna, DonMedHun, 1 pár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: