Betöltés...

Száraz mosdató kesztyű beteggondozáshoz, Tena Cellduk 175db

Ár: 10.600 Ft

Higiénikus megoldást biztosító egyszer használatos mosdató kesztyű. A TENA mosdatókesztyűben az anyag puhasága kényelmes használhatósággal párosul, melyek révén lehetővé teszi az érzékeny bőr biztonságos és hatékony kezelését. A kényelmesen a kézre simuló, nem szőtt szálakból készült kesztyű használatával gyorsan felviheti a mosdatókrémet, olajokat vagy szappant a kívánt területre. A TENA mosdató kesztyű belső műanyag bevonattal, illetve anélkül is kapható. Használatával csökkenthető a fertőzések veszélye, és a betegek, illetve az ápolók számára is biztonságos testápolást tesz lehetővé. Speciálisan a könnyű és biztonságos személyi higiéniára tervezték. A kesztyű külső borítása puha és erős szövetszerű anyagból, belső borítása folyadékot át nem eresztő polietilénből készül. Használat után kifordítva vegyük le, így megóvjuk kezünket a szennyeződéstől. Általában mosdatókrémmel együtt használatos.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Száraz mosdató kesztyű beteggondozáshoz, Tena Cellduk 175db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: