Betöltés...

Hálózsák OSLO -5°C 13416

Ár: 10.490 Ft

Hálózsák OSLO -5°C 13416

Az Oslo múmia hálózsákja egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, emellett a fejet védő visszahúzható kapucnival is ellátták.

Az Oslo hálózsák, mint minden múmia típusú hálózsák, különösen alkalmas hosszabb természeti tartózkodásra. A hálózsákban lévő komfortot és hőmérsékletet a ruházat befolyásolja. Aludni csak fehérneműben, vagy pólóban javasolt. Fontos, hogy melegítse fel a hálózsákot, és ne melegítse fölöslegesen a ruháit.

Az Oslo hálózsák négy réteggel van felszerelve, külső anyaga poliészter taft 210T Rip-Stop felületkezeléssel, aminek köszönhetően az anyagon lévő esetleges repedések nem nőnek tovább. Egy másik réteg egy kényelmes belső réteg 35% pamutból és 65% poliészterből. Az utolsó réteg egy kettős szigetelőréteg üreges poliészter szálból (üreges szál), ahol mind a két réteg tömege 175 g/m2. Az üreges szálak nagy mennyiségű levegőt visszatartanak és gyors nedvességeltávolítást tesznek lehetővé, miközben kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

méretek  230 x 80/55 cm
súly  1,82 kg
hőmérsékleti határ  -5°C



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Hálózsák OSLO -5°C 13416" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: