Betöltés...

Üvegtisztító pumpás spray 500 ml Mannol 9974

Ár: 800 Ft

A Mannol 9974 Üvegtisztító Spray egy sokoldalú és hatékony tisztítószer, amely kiválóan alkalmas az autó szélvédőjén és ablaküvegein keletkezett makacs lerakódások eltávolítására. Ez a különleges spray gyorsan és hatékonyan képes megbirkózni a nikotin, zsír, szilikon és viasz maradványaival, biztosítva a tiszta és csíkmentes látási viszonyokat. A Mannol 9974 különösen hatásos, ha megfelelő tisztítókendővel használják, így az üvegfelületek gyorsan és hatékonyan tisztíthatók.
Ez a termék nemcsak autók üvegfelületein, hanem a háztartásban is használható, kivéve a lapos TV-ket (LCD, LED, PLAZMA stb.), ahol nem ajánlott a használata. Külön előnye, hogy nem károsítja a lakkot, a műanyagot és a gumit, így biztonságosan használható bukósisak plexik és műanyag lámpaburák tisztítására is.
Az összetevők között megtalálható a növényi alkohol (etanol), cukortenzid, kókuszzsír-alkohol-szulfát, természetes éterikus levendulaolaj és víz, amelyek biztosítják a termék hatékonyságát és környezetbarát jellegét.
Kiszerelés: 500 ml.
A Mannol 9974 Üvegtisztító Spray ideális választás mindazok számára, akik egy gyors, hatékony és környezetbarát megoldást keresnek az üvegfelületek tisztítására.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Üvegtisztító pumpás spray 500 ml Mannol 9974" című hirdetést látja. (fent)