Betöltés...

Cycplus A8 Elektromos Pumpa, levegőfeltöltő, mini légkompresszor 2x2600 mAh újratölthető akkumulátorral, Type-C csatlakozóval, autóhoz, kerékpárhoz, motorkerékpárhoz, labdákhoz

Ár: 19.990 Ft

CYCPLUS A8 Elektromos Pumpa, levegőfeltöltő, mini légkompresszor 2x2600 mAh újratölthető akkumulátorral, Type-C csatlakozóval, autóhoz, kerékpárhoz, motorkerékpárhoz, labdákhoz.

Szín: Szürke

Márka: Cycplus

Model: A8

● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap





2 * 2600mAh Erőteljes teljesítmény és nagy hatékonyság: A CYCPLUS gumikompresszor 2*2600mAh beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, C típusú töltőzsinórral, támogatja a QC 3.0 gyorstöltést. Egyetlen teljes feltöltéssel 3 autógumit vagy 12 kerékpárgumit vagy 40 kosárlabdát képes felfújni. Egy teljesen lapos kerékpárgumi felpumpálása mindössze 3 percet vesz igénybe, egy 205/55R17-es autógumié 8-12 percig tart.

Akár 150PSI multifunkcionális vezeték nélküli légpumpa: A CYCPLUS A8 elektromos intelligens gumiabroncs-feltöltő 150PSI/10.3Bar maximális felfújási nyomással rendelkezik, mindenféle kerékpárhoz, motorkerékpárokhoz, autókhoz, labdákhoz is használható. A csomag teljesen felszerelt tartozékokkal, ez az automata kompresszor légcsöve alkalmas Schrader szelepekhez, amerikai szelepekhez és Dunlop szelepekhez. A továbbfejlesztett 11,22 hüvelykes légtömlő és szelepadapter barátságosabb a használatához.

Alumínium ötvözetből készült ház hordozható kompakt kialakítással: Ezt az elektromos légkompresszort fémházzal tervezték a textúrázottabb tapintás és a kevesebb zaj érdekében, tökéletes fogást és jobb hőelvezetést biztosítva hordozható mini méretben. A Cycplus A8 kényelmesen elfér az autó kesztyűtartójában vagy hátizsákjában anélkül, hogy értékes helyet foglalna el, amely a csomagok vagy az uzsonnák számára szükséges.

Digitális nagy LED képernyő és vészvillogó: A CYCPLUS A8 intelligens és automatikus gumiabroncs-feltöltő a gumiabroncshoz csatlakoztatva a LED-kijelzőn jelzi a valós idejű nyomást, öt előre beállított üzemmóddal és automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik. A légkompresszor beépített LED-es vészvilágítása kényelmesen lehetővé teszi a gumiabroncsok felfújását és cseréjét a sötétben.




























Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Cycplus A8 Elektromos Pumpa, levegőfeltöltő, mini légkompresszor 2x2600 mAh újratölthető akkumulátorral, Type-C csatlakozóval, autóhoz, kerékpárhoz, motorkerékpárhoz, labdákhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: