Betöltés...

Szélvédő vízlepergető spray 150 ml K2 Vizio K510

Ár: 1.850 Ft

A K2 Invisible Wiper Blade egy korszerű, folyékony hidrofób bevonat, melyet kifejezetten a gépjárművek üvegfelületeinek védelmére fejlesztettek ki. Ez a speciális készítmény egy olyan nanotechnológiával készült réteget képez, ami hatékonyan taszítja a vizet, így megkönnyítve az eső vízcseppjeinek eltávolítását a szélvédőről és a fényszórókról vezetés közben. A könnyen alkalmazható bevonat már 55 km/h sebességnél aktivizálódik, ahol a légáramlás segít eltávolítani a vizet, ezáltal javítva a kilátást és növelve a biztonságot rossz időjárási körülmények között.
A K2 Invisible Wiper Blade nem csak a kényelmet növeli utazás közben, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy az autó ablaktörlői hatékonyabban távolítsák el az esőt, havas esőt és a havat. Különösen hasznos nyári időszakban, amikor megnehezíti a szennyeződések, például rovarok megtapadását az üvegen.
Ezen felül a termék télen is előnyös, mivel csökkenti a dér és jég képződését az ablakokon, tovább növelve a vezetés biztonságát. A K2 Invisible Wiper Blade használható az autó összes üvegfelületén, beleértve a fényszórókat és a tükröket is.
Termékjellemzők:
-Egykomponensű, könnyen alkalmazható készítmény
-Hidrofób bevonatot képez, ami hatékonyan taszítja a vizet
-Az esőcseppek gyorsan eltávolíthatók a szélvédőről vezetés közben
-Tartós védelem, egy kezelés akár több hétig is hatékony marad
-Csökkenti a szennyeződés és dér lerakódását az üvegfelületeken
-Javítja a látási viszonyokat rossz időjárás esetén
-Biztonságosan használható a festett és műanyag felületeken is.A K2 Invisible Wiper Blade használata egyszerű, de a hatékony eredmény érdekében fontos betartani a következő lépéseket:
- Előkészítés: Kezdje az üvegfelület alapos lemosásával és zsírtalanításával. Ez biztosítja, hogy a bevonat egyenletesen tapadjon az üveghez és maximalizálja a vízlepergető hatását.- Alkalmazás: Vigye fel a K2 Invisible Wiper Blade-t egy mikroszálas kendőre vagy közvetlenül az üvegre. Ezután körkörös mozdulatokkal egyenletesen oszlassa el a terméket az üvegfelületen. Fontos, hogy ne hagyjon ki részeket, hogy a vízlepergető hatás mindenhol érvényesüljön.- Száradás és Polírozás: Miután a termék megszáradt az üvegen, távolítsa el a maradékot egy száraz vagy enyhén nedves mikroszálas kendővel. Ezután polírozza az üveget teljesen átlátszóra, hogy tiszta látást biztosítson.- Ismételt Alkalmazás: Ha még erősebb hatást szeretne elérni, 20 perc elteltével vigyen fel egy második réteget. A teljes erő eléréséhez várjon 8 órát az első alkalmazás után.Az K2 Invisible Wiper Blade rendszeres használata segít fenntartani a vízlepergető hatást, és hozzájárul a jobb látási viszonyokhoz esős időben, miközben csökkenti az ablaktörlők szükségességét.Kiszerelés: 150 ml


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 76 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Szélvédő vízlepergető spray 150 ml K2 Vizio K510" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: