Betöltés...

ÚJRATÖLTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI MASSZÁZS ÉS MELEGÍTŐ ÖV BELDISSE INNOVAGOODS

Ár: 9.630 Ft

 Ez az ergonomikus testmasszírozó kellemes megkönnyebbülést, pihenést, ellazulást és jó közérzetet biztosít. Vezeték nélküli, könnyű és hordozható kialakítása (kábelek vagy dugók nélkül) nagyon kényelmes, könnyen használható és hordozható. Bárhol és bármikor használható, amikor szükséges (otthon, az irodában, az autóban stb.). Masszázs funkciója vibráló masszázsból áll, és 3 intenzitási szint közül választhat (magas-közepes-alacsony). Gyors fűtési funkciója lehetővé teszi a 3 hőmérsékleti szint (40-55-65 C) közötti választást. Mindkét funkció tetszés szerint aktiválható egyszerre vagy külön -külön. A kezelőgombok egyszerűen, csak egy érintéssel vezérelhetőek. Ez a puha és lélegző öv több pozícióban, rugalmasan és állítható, könnyen alkalmazkodik a test különböző területeihez. Különösen alkalmas az ágyéki régió, a has és a hát számára. Ezenkívül vékony és könnyű ruházatra, fehérneműre, sportruházatra, pihenőruhára stb. is felhelyezhető. Powerbankkal működik (mellékelve), amely az öv zsebébe helyezhető. A powerbank LED -es lámpával rendelkezik, amely elemlámpaként is használható. USB -micro USB kábelt tartalmaz. Nedves ruhával könnyen tisztítható.
Anyag
Lycra és poliészter
Spandex
Szín
Kék
Szürke
Kivitelezés Ergonomikus
Típus
Elektromos
Újratölthető
Vezeték nélküli
Többfunkció 2-in-1
Testmasszírozó Több pozíció
Masszázs funkció Állítható intenzitás
Rezgőmasszázs 3 intenzitású szint
Hő funkció
Gyors melegítés
Állítható hőmérséklet
3 níveis de temperatura 40-55-65 C
Rugalmas, elasztikus és alkalmazkodó
Állítható
Hatékony markolat
Jótékony hatások megkönnyebbülés, pihenés és jólét
Kényelmes és egyszerű használat Könnyű és kezelhető
Ötletes és hordozható Könnyen szállítható és tárolható
USB-ről töltő USB-mikro-USB-kábelt tartalmazz
Powerbank Zseblámpa LED
Akkumulátor 5 V / 2000 mAh / 5,5 W
DC In 5 V / 2 A
Méretei kb. 97 x 11,5 x 0,7 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 153 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "ÚJRATÖLTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI MASSZÁZS ÉS MELEGÍTŐ ÖV BELDISSE INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)