Betöltés...

HOME AD 400 WIFI Ultrahangos aroma diffúzor, színesen világító párásító, 400 ml, max. 70 ml / óra (Wifi vezérlés Tuya Smart applikációval)

Ár: 18.290 Ft

- víztartály kapacitása: 400 ml - párásítás: 60 – 140 ml/h - tartozék mérőpohár - folyamatos (2 fokozat) vagy szakaszos párásítás (30 mp be/ 30 mp ki) - LED visszajelző fények Wifi vezérlés Tuya Smart applikációval Az aroma diffúzor Tuya Smart applikációból a 3.b. táblázat szerint működtethető. Ha a bekapcsolást időzíti (”Switch: ON”), akkor a készülék színváltó LED-fénnyel és nagy párásítási fokozattal kapcsol be. Ha ettől eltérő módon szeretné időzítve bekapcsolni a készüléket, akkor válassza a ”Spray” és a ”Led” időzítési lehetőségeket. BT hangszóró használata Telefonján a Bluetooth funkció bekapcsolása után válassza ki az ”Aromamusic” eszközt, melyen a telefonján lejátszott zenét hallgathatja. VÍZTARTÁLY FELTÖLTÉSE Figyelem! A víztartály feltöltése előtt áramtalanítsa a készüléket a csatlakozódugó kihúzásával! Töltse fel a víztartályt az Üzembe helyezés szakasz 3-6 pontjai szerint. A túl hideg vagy forró víz gátolja a páraképződést, és károsíthatja a készüléket is. VÍZTARTÁLY KIÜRÍTÉSE Figyelem! A víztartály kiürítése előtt áramtalanítsa a készüléket a csatlakozódugó kihúzásával! A vizet a nyomógombok felé szabad csak kiönteni, mert a ventilátor fúvókába nem kerülhet víz! További jellemzők: - önállóan is használható világítás - folyamatos színváltás, kiválasztható színek - vízhiány esetén kikapcsol a párásítás a világítással együtt - tápellátás: tartozék beltéri hálózati adapter Specifikációk: - működés: ultrahang - funkciók: önállóan is használható világítás - folyamatos színváltás, kiválasztható színek - jellemzők: folyamatos (2 fokozat) vagy szakaszos párásítás (30 mp be / 30 mp ki) - LED visszajelző fények - párásítás: 23-70 ml / h (üzemmód és környezetfüggő) - víztartály: 400 ml - tartozék: mérőpohár - egyéb: vízhiány esetén kikapcsol a párásítás a világítással együtt / desztillált víz használata ajánlott - méret: ∅178 x 97 mm - tápellátás: tartozék beltéri hálózati adapter Figyelem! A képek csak illusztrációk, az 1 db aroma diffúzort tartalmaz. Használati utasítás

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 107 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "HOME AD 400 WIFI Ultrahangos aroma diffúzor, színesen világító párásító, 400 ml, max. 70 ml / óra (Wifi vezérlés Tuya Smart applikációval)" című hirdetést látja. (fent)