Betöltés...

Gyantázó készlet viasszal, 100 W-os viaszmelegítő, 500 ml ál

Ár: 8.300 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Minden nő egy tökéletesen sima testről álmodik, sokan közülük a gyantázás mellett döntenek.

Ez a technika a szőr mechanikus húzásából áll – azt a gyökérrel együtt húzzák, és maga a kezelés is hosszan tartó eredményt hoz a hagyományos borotválkozáshoz képest.

A gyantázásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen megszabadulhat a szőrzettől az egész testén! Ne feledje, hogy az eljárás előtti napon nem szabad szaunát vagy szoláriumot használni!

A fűtőelem folyadékhőmérséklet-szabályzóval rendelkezik, gyorsan felmelegíti a viaszt és a fedélnek köszönhetően állandó hőmérsékletet tart.

A termék vezérlődiódával rendelkezik, a kiválasztott hőmérséklet elérésekor a dióda leállással értesít minket erről. A fűtőberendezés nem igényel állandó ellenőrzést, ha a viasz már feloldódott.

SOFT WAX – csíkos szőrtelenítés

Ez a klasszikus epilálási módszer. A viaszt felmelegítjük és a bőrre tesszük. Vigye fel a csíkokat, nyomja rá a bőrre, és gyors mozdulattal húzza le a viaszt a bőrről.

– az epilálás típusa olyan személyek számára készült, akik már érintkeztek epilálással, nem rendelkeznek érzékeny bőrrel és nem erős a szőrzet.

HASZNÁLAT – Tegye a viaszt a melegítőbe, és várja meg, amíg folyékony formában feloldódik.

Spatula segítségével vigye fel a kiválasztott testrészre, a viasz ne legyen túl forró, hogy ne okozzon égési sérülést. Ragassza fel a szalagot, majd gyors mozdulattal húzza ki a viaszt.

Az epilálás után a viaszmaradványokat olajjal kell eltávolítani, majd hidratáló krémmel hidratálni kell.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Borsodnádasd
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Gyantázó készlet viasszal, 100 W-os viaszmelegítő, 500 ml ál" című hirdetést látja. (fent)