Betöltés...

TREZO SU2P12 Gazdaságos dobszárító - párologtató

Ár: 3.100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Professzionális készülék, amely szárítóként és párolóként is működik.

A szárítót könnyű kezelhetőségre és nagy hatékonyságra tervezték. A gép megvilágosítja a dohányt és növeli annak mennyiségét.
A szárítási folyamathoz forró levegőt használnak, amelyet a szárítón kívül elhelyezett olajfűtőből - a dobból - vezetnek be, ez védi a rakományt (füvek, dohánylevél stb.) az öngyulladástól.

A dobban további ablakok vannak elhelyezve, hogy szabályozzák a felesleges hő elvezetését. A keverők emelést (a töltet lazítását) biztosítják, és emellett merevítik a dob szerkezetét, növelve annak élettartamát.

A szárító-párologtatót úgy tervezték, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérje a 6 atmoszféra értéket - egy párolgás 10 perc alatt, ami akár 30 perccel jobb eredmény a készülék előző verziójához képest. Az elpárologtatót egy égő fűti, a motor fűtési teljesítményének beállításával. Az elpárologtató tartály űrtartalma teljesen feltöltve körülbelül 50 liter, ami 5-6 párologtatásra elegendő. A dobban lévő gőz dupla rozsdamentes csövön keresztül, harmonizált lyukakkal van elosztva, aminek köszönhetően a keletkező gőz minden helyre eljut, eltávolítva a baktériumokat és egyéb nemkívánatos anyagokat. A dobba szállított gőz hőmérséklete 70 és 90 fok között van.
A gép négy gumiabroncsos acél kerékkel van felszerelve a könnyű szállítás érdekében.

Ezenkívül a szárító-gőzölők ventilátorral vannak felszerelve, amely lehűti a töltetet a párolgási és szárítási folyamat után. A ventilátor hatékonysága lehetővé teszi a dob belsejének gyors lehűtését.
A megszáradt anyag szabad és alapos keveredését biztosítja az 1,1 kW - 400v teljesítményű villanymotorral forgatott dob ​​1:50 - 14 / percenkénti fordulatszám mellett, mindkét irányba forgási lehetőséggel.

Műszaki adatok:

Dob: hatszögletű, 1 méter élű, hossza -2 méter
Teljesítmény: 50 KW - fűtőtest
6 bár - gőzölő
1,1 kW - ventilátor (ventilátor)
Dobterhelés: kb.200 kg
Motor: 1.1kw / 400v
Motor fordulatszám: 1400/perc
Áttétel: 1:50
A szárító forgása: 14 / perc

Kérésre a kívánt méretű és teljesítményű szárítókat készítünk.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 73 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "TREZO SU2P12 Gazdaságos dobszárító - párologtató" című hirdetést látja. (fent)