Betöltés...

Vadriaszó, modern, nagy méretű szimpla sípos AM5852

Ár: 1.350 Ft

Az egysípos vadriasztó egy modern és hatékony eszköz, amelyet autók, motorok és más járművek számára terveztek a vadállatokkal való ütközés elkerülése érdekében. Az eszköz külseje modern design-nal rendelkezik, így nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is illeszkedik a legtöbb járműhöz. A vadriasztó jelentős hangerejének köszönhetően hatékonyan riasztja a vadakat, különösen 60 km/h feletti sebességnél fejti ki a legjobb hatását.
A vadriasztó széleskörűen alkalmazható, legyen szó motorkerékpárról, személyautóról, buszról vagy bármely más járműről. A készülék a menetszél erejét használva működik, így nincs szükség elektromos vagy akkumulátoros tápellátásra. A vadriasztó színe elegáns fekete, amely könnyen beilleszkedik a járművek megjelenésébe.A vadriasztó síp felszerelése egyszerű és gyors:-Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a felszerelés helyét a járművön, hogy a vadriasztó biztosan tapadjon.
-Távolítsa el a mellékelt kétoldalas öntapadós ragasztó védőrétegét.
-Ragassza fel a vadriasztót az előkészített helyre, lehetőleg az első lökhárítóra, menetirányban párhuzamosan, ahol a menetszél a legjobban éri.Ez az egysípos vadriasztó ideális megoldás azok számára, akik biztonságosabbá szeretnék tenni utazásaikat a vadállatokkal sűrűn lakott területeken, megelőzve ezzel a potenciális baleseteket és az ezekkel járó károkat.
A csomagban 1 pár vadriasztó síp található.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 108 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vadriaszó, modern, nagy méretű szimpla sípos AM5852" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: