Betöltés...

Vadriasztó szimpla sípos autóra

Ár: 650 Ft

A szimpla sípos vadriasztó tökéletes választás azoknak, akik kisebb helyen is elférő, hatékony megoldást keresnek a vadállatokkal való ütközések elkerülésére utazásaik során. Ez a kompakt készülék kizárólag elegáns fekete színben kapható, így diszkréten illeszkedik minden jármű stílusához. A vadriasztón található egyetlen síp elegendő hangerőt biztosít ahhoz, hogy a vadállatok időben észleljék a jármű közeledtét, növelve ezzel az utazás biztonságát.
A készülék speciális hangjelzést bocsát ki, ami 60 km/óra sebesség felett aktiválódik. Ez a hang hatásosan riasztja az állatokat, jelentősen csökkentve az ütközés kockázatát, ami fontos szempont a vadállatok által gyakran látogatott területeken.
A csomag két db vadriasztó sípot tartalmaz, amelyet egyszerűen felszerelhet a járművére.Felszerelésének lépései:-Először is alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a kiválasztott helyet a járművön.
-Távolítsa el a mellékelt öntapadós ragasztó védőrétegét.
-Helyezze fel a vadriasztót a kívánt helyre, ideális esetben az első lökhárítóra, menetiránnyal párhuzamosan, ahol a menetszél hatékonyan éri.Ez a szimpla sípos vadriasztó ideális megoldás azok számára, akik egyszerű, mégis hatékony védelmet keresnek a vadakkal szemben, különösen azokon az utakon, ahol a vadállatokkal való találkozás gyakori. A kompakt mérete miatt kisebb helyeken is könnyedén elhelyezhető, így minden járműtípus számára megfelelő


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 201 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vadriasztó szimpla sípos autóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: