Betöltés...

Turtle Wax Clearvue üvegtisztító pumpás spray 500ml 52804

Ár: 2.500 Ft

A Turtle Wax Clearvue üvegtisztító ideális választás mind külső, mind belső üvegfelületek tisztítására, a tiszta és világos látási viszonyok biztosítása érdekében. Ez a különleges formulájú tisztítószer hatékonyan távolítja el a különböző szennyeződéseket, beleértve a dohányfüst által okozott foltokat, ujjlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket. A magas alkoholtartalma révén könnyen és hatékonyan használható, garantálva a csíkmentes, tiszta felületet.
Spórolósan alkalmazva is kiválóan működik, hiszen már kis mennyiség is elegendő a hatékony üvegtisztításhoz.
Használati Útmutató:
- Permetezés: Közvetlenül permetezze a Turtle Wax Clear Vue-t a tisztítandó üvegfelületre.- Hatóidő: Hagyja a tisztítószert hatni körülbelül 1 percig, hogy feloldja a szennyeződéseket.- Áttörlés: Egy papírtörlővel vagy mikroszálas kendővel törlje át a kezelt felületet, eltávolítva ezzel a szennyeződéseket és a tisztítószert.Kiszerelés: 500 ml.
A Turtle Wax Clearvue üvegtisztító a kiváló tisztítóképességével biztosítja, hogy üvegfelületei mindig kristálytiszták legyenek, legyen szó autójának szélvédőjéről vagy a háztartásban használt üvegfelületekről.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 204 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Turtle Wax Clearvue üvegtisztító pumpás spray 500ml 52804" című hirdetést látja. (fent)