Betöltés...

KULCSMÁSOLÓK! Cilinderes, Autókulcsok,Tollaskulcsok,stb....

Ár: 70 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Különböző típusú cilinderes és autó nyers kulcsok eladók. A megmaradt készletből válogatás alapján is vásárolható abban az esetben ha katalógus számot tud. Az ár darabonként értendő.(70-500 Ft/db) irányáron. Egy-két darabbal nem foglalkozom csak kulcsmásolóknak ajánlom. Egyéb érdeklődők akik csak 1-2db vennének azok mellőzzenek és a kulcsmásolókat keressék fel! Fogazott,pont fúrt, és lapra mart cilinderes kulcsok, valamint soproni, postaláda, és egyéb tollas kulcsok vannak a készletből. Modern mai használatban lévők, és régebbi típusok is megtalálhatók.Az autó kulcsok a (nem imósak) megegyezés szerinti áron, ha típusszámot tud annak alapján is tudok segíteni de nem egydarabos kivitelben! IMOS kulcs nincs! (Silca, Errebi, Orion, Börkey, Hobbykey, JMA, Ilco, CEA, stb.)
+Postaköltség utánvét. Egyéb kérdésekben is tudok segíteni.A hirdetés még fent van addig megvannak a kulcsok. Ha már nincs meg akkor azt törlöm a hirdetésből!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 488 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "KULCSMÁSOLÓK! Cilinderes, Autókulcsok,Tollaskulcsok,stb...." című hirdetést látja. (fent)