Betöltés...

Te tudtad, hogy ilyen van?

Ár: 20.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szereted érezni az elismerő tekinteteket, amikor megjelensz? Mindenki rád figyel, te vagy a fontos! És ehhez nem sok kell: Csak legyél vidám, kedves és a LEHETŐ LEGSZEBB.
A szépséghez nem elég leadni néhány kilót. Gyakran a test alakját is formálni kell. A legtöbb ember ilyenkor a futásra, edzőteremre gondol. Hát bizony az egy kis testmozgásnál, futásnál több kell. De nem kell megijedni, nem túl fárasztó.
Az edzőtermekkel meg a legtöbbször az a baj, hogy a termet veztők nem tudják megmondani, éppen milyen gyekorlatok kellenek. Csak úgy általánosságban adnak tanácsot. Pedig ha valaki a zsírpárnákat akarja leadni, teljesen más gyakorlatokra van szükség, mint ha a melleit szeretné alakítani, formázni... És persze az sem kellemes, amikor nem éppen ideális alakkal belépsz egy edzőterembe és az ott levő jó alakú fiatal lányok lemondóan végigmérnek. Hát az az érzés maga a pokol!
Az igazság az, hogy minden ember egyedi. Szinte minden embernek más és más alakformálási gyakorlatokra van szüksége. Neked a Személyes alakformáló programodra van szükség. A program nem olcsó (De hát mi olcsó, ami jó?). 20.000 forintba kerül. Megrendelheted úgy, hogy a pénzt elküldöd a címemre (Beer Miksa, 24300 Backa Topola, Baranjska 19, Szerbia). Küld el az e-mail címedet is. A válaszlevelemben megírom, hogy milyen adatokra van szükség ahhoz, hogy a programot kidolgozzuk neked. Azután elküldöd ezeket az adatokat és 10 napon belül megkapod a programodat. A programok CSAK olyan gyakorlatokat tartalmaznak, amelyeket bármikor és bárhol végezhetsz. Házimunka végzése közben, a munkahelyeden, autóbuszon utazva, a bankban sorban állva, vagy a villamosra várva, pihenés közben, tévétés kötben, elalvás előtt, vagy ébredés után. És az emberek körülötted észre se veszik, hogy te éppen a testalakod javításán dolgozol, edzel.
Küld el a megrendelést most. Amig megérkezik a válaszlevelem, olvasgass egy kicsit: https://onlinevilag.blogspot.com/p/testformalas.html

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Extrák: Szeretnéd, ha szép alakod lenne? Meg is akarod tartani? Akko
 
Eddig megtekintették 118 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Te tudtad, hogy ilyen van?" című hirdetést látja. (fent)