Betöltés...

Vízkőmentesítő,mágneses

Ár: 3.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
NEWTON egy rendkívül hatékony és 100%-ban környezetbarát mágneses vízlágyító, melyet javasolunk minden vizet használó háztartási gép elé elszerelni (mosógép, mosogatógép, bojler, kazán stb.)


Milyen előnyöket kínál a NEWTON mágneses vízlágyító?
• Teljesen környezetbarát:
Nem fogyaszt elektromos áramot, működtetéséhez nincs szükség adalékokra, nem veszélyes, nem kell gyakran cserélni és eldobni, hiszenélettartama gyakorlatilag végtelen.
• Egyszerűen beszerelhető:
A bekötéshez nincs szükség speciális szerszámokra, vagy szakemberre,elegendő kézzel felcsavarni a háztartási gép vízbekötő csövére
• Jelentős megtakarítást eredményez:
hiszen a háztartási géphez nem kell többé egyéb vízkőtelenítő szereket vásárolni, használatával a gépek kevesebb áramot fogyasztanak és nem szorulnak a lerakódások miatt javításra.
• A NEWTON garantálja a mosogatógépek, mosógépek, bojlerek, kazánok és hőcserélők védelmét:
Kiküszöböli a korróziót, javítja a hőátadást, csökkenti az energia- és mosószerfogyasztást.
• 2-3 hónap alatt megtérül az ára egy átlagos családban
Hogyan működik a mágneses vízlágyító?
A NEWTON porrá töri a vízkő molekuláit így biztosítja a maximális tisztaságot és akadályozza meg a vízkőképződést a mosógépekben, mosogatógépekben, bojlerekben, csövekben stb. Mindezt egyszerűen és környezetbarát módon teszi …

A NEWTON belsejében mágneses tér keletkezik, melyen áthalad a víz. Teháta víz nem megy át semmilyen kémiai változáson, de megváltozik a benne lévő kalcit fizikai formája. A kalcit a vízkő azon alkotóeleme, ami a lerakódásokért felelős.

A NEWTON tehát meggátolja a vízkőlerakódást egyszerűen azzal, hogy átfolyatjuk rajta a vizet.


Mennyit takaríthatok meg a mosógép elé szerelt NEWTON vízlágyító használatával?
A vízkőtelenítő szerek 100 %-át
A NEWTON alkalmazásával nincs szükség rá, hogy egyéb, vegyi úton előállított vízkőtelenítő szereket adagoljon a mosógépébe. A vízkőlerakódás megakadályozásához elegendő a gép elé felszerelni a mágneses vízkőtelenítőt. A NEWTON jelentős megtakarítást eredményez kémiai adalékok nélkül.

A javítási és karbantartási költségek 80 %-át
A NEWTON alkalmazásával rengeteg olyan problémától szabadíthatja meg a háztartási gépét, mint a lerakódások kialakulása a csöveken és a belső alkatrészeken, az ellenállás meghibásodása, az oxidáció az elektromos szelepeken stb… Így jelentősen csökkennek a működési problémák és a javítási költségek.

Az öblítőszer 70 %-át
A NEWTON alkalmazásával komolyan csökkenthetjük a felhasznált
A NEWTON alkalmazásával komolyan csökkenthetjük a felhasznált öblítőszer mennyiségét is, hiszen a vízkő szerkezete molekuláris szinten változik meg,így a kemény víz nem fejtheti ki agresszív hatását a ruhadarabokon, tehát azok lágyabbak lesznek és könnyebb lesz a vasalásuk.

Az elektromos áram 40 %-át
A NEWTON alkalmazásával jelentős elektromos energia megtakarítás érhető el, mert a vízkőre kifejtett hatásának köszönhetően a háztartási

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Extrák: Akciósan
 
Eddig megtekintették 115 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vízkőmentesítő,mágneses" című hirdetést látja. (fent)