Betöltés...

Bük Bükfürdő üdülés kiadó

Ár: 35.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kiadó kétszer egy vagy egyben két hétre április 17-30.ig.
Egy hét 35.000 Ft.
EGYSZOBÁS APARTMAN BükfürdőApartman Hotel Bük, Bükfürdő
Az összetolt ágyas apartman maximálisan 3 fő felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 fő 12 éven aluli gyermek (egy kihajtható kanapén) kényelmes elhelyezését teszi lehetővé.


Internet:
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
• Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes)


Egyéb információ:

• Dohányzó szobák is rendelkezésre állnak.
• A szálláshelyen lift is üzemel.


Étkezés:
Az "A" épület halljában, a recepció mellett található Calvados Café & Drinkbár kiváló kávéval, kávékülönlegességekkel, csapolt sörrel, turmixokkal, és koktélokkal várja Vendégeit. A bárban különféle társasjátékok, kártya játékok ingyenesen elkérhetőek és használhatóak a bár teljes területén. A "B" épület mögött a Rózsakert Étterem családias hangulatban, a hagyományos magyar konyha specialitásaival fogadja a kedves Vendégeket.

Parkolás info:
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

A háromcsillagos bükfürdői Apartman Hotel a Dunántúl legnagyobb gyógy- és élményfürdőjétől néhány perc sétára, a fürdőtelep zöldövezeti részén található hotel.

Az eltelt 35 év alatt a szálloda minden részlege megújult, csak egy nem változott: a barátságos, családias hangulat. A szálloda épületében levő egyszobás apartman teljesen felszerelt teakonyha, fürdőszoba és loggia is tartozik. A szobákban a vendégek kényelmét televízió, telefon, az épületekben ingyenes Wi-fi elérhetőség szolgálja. A térítés ellenében használható Himalája sószoba és az automata Ceragem-E masszázs remek kiegészítői a Büki Gyógy- és Élménycentrum egyedülálló gyógyvizének és a számtalan gyógykezelési lehetőségnek, a szálloda játszóterén pedig a legkisebbek is felhőtlen órákat tudnak eltölteni. A 14 hektáron elterülő Büki Gyógy- és Élménycentrum az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, amely legmodernebb Szaunavilágával és a különleges Medical Wellness Centrumával minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Bük, Bükfürdô nevezetességei, Gyógy- és Élménycentrum, Buszpályaudvar pár perces sétával elérhetők.

Háromágyas apartman
(3 fő, 1 franciaágy, max. 1 pótágy)
Felszereltség: Zuhanyzó, Telefon, Színes kábel TV, Erkély, Konyha, Hűtőszekrény, LCD TV, WIFI, Tea/kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Íróasztal Szoba mérete: 26 m2 Megjegyzés: Standard Apartman

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bük
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Bük Bükfürdő üdülés kiadó" című hirdetést látja. (fent)