Betöltés...

Kolcov Kfsz Kolcov fénye (fizikai és szellemi síkú védelmi l

Ár: 67.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
2020/04/05
Akciós ár!100 eft helyett 67eft .Azonnal átvehető.

Kolcov Legerősebb Lapja!

KFSZ KOLCOV FÉNYE

Ez egy egyedi 1000 db os darabszámos lap,amin Kolcov már évek óta dolgozik,és beletette tudásának nagy részét,és persze amit fel tudott tenni erre a lapra azt mind fel is tette.

Ez a lap az idáig kiadott KFSZ lapok közül a legtöbb információt tartalmazza!
-Hozzájárul a fő emberi szervrendszerek élettani működésének fenntartásához, az egész szervezet funkcionális állapotának általános helyreállításához, a védőerők erősítéséhez és az immunitás növeléséhez.
-A lap használata egy hatékony eszköz a betegségek megelőzésére,vagy már meglétük esetén erős támaszt ad a betegségek mihamarabbi elmulásban.A fejlődési vagy a már kifejlődött szakaszban is hatékony.
-Hozzájárul a szervezet működésének az összehangolásához és az összes belső szerv és rendszer normális működéséhez.
-Hozzájárul a vitaminok, ásványi anyagok, mikro- és makroelemek ideális beépüléséhez és felszívódásukhoz,és aktivizálja a szervezet azon mehanizmusait amik ezt elősegítik.
-Hozzájárul a személy pszichológiai stabilitásához való úton,úgy,hogy a változásokat hamar fel tudja dolgozni,könnyen azonosuljon,és könnyen megtalálja a helyét a társadalomban.
-Hozzájárul önmagunk megismeréséhez és megnyilvánulásaink megértéséhez, az egyéniségünk egyedi jellegéhez való utat megnyitja,,engedi kinyitni lelkünket és ezzel segíti az eredeti és egyedi megnyilvánulásainkat szétszórni a világ felé.

-Segíti a kreatív alkotói vagy teremtői energiát, a könnyedséget, az örömöt, a kiegyensúlyozott érzéki élvezetet az életből, felszabadítja a személy kreatív potenciálját, és fokozza a tudatos szellemiséget.

-Hozzájárul a rossz szokások és megszokások megszüntetéséhez és felszámolásához .

- Megtisztítja a testet és a szellemet pszichológiai-lelki és fizikai szinten is a rossz szokások beivódásaitól és azok következményeitől.
-Segít a fizikai szintre felmerülő intuíciók és megérzések kialakulásához, a szellemünk és egyéb „súgó” erők hallgatásának képességéhez .

-Hatékony védelem a „csapkodó” információs energia következményeivel szemben, vagy konstruktív vitákban,ahol az információval kapcsolatos erőteljes ellentétektől ,például a konfliktushelyzet, veszekedés,harcolás,bosszantás
A víz felépítésének szerkezeti ideje minimum 8 óra.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kerepes
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 686 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Kolcov Kfsz Kolcov fénye (fizikai és szellemi síkú védelmi l" című hirdetést látja. (fent)