Betöltés...

Ajándék amalgám szeparátor új fogászati kezelőegységhez

Ár: 6.889.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Fogorvos, valószínűleg Ön is helyesli az amalgám természetbe jutásának megfékezését. Ugyanakkor a kötelezővé tett amalgám szeparátor nem várt plusz költsége megnehezítheti praxisa finanszírozását, esetleg késleltetheti tervei megvalósítását. Az új rendeletnek megfelelő amalgám szeparátor majdnem 1 000 000 forintba kerül, és még be is kell szereltetni azt.

Fogorvosként tökéletesen megértjük Önt, és így tudunk segíteni: A napokban érkezett új, amalgám szeparátorral felszerelt Diplomat DA270 fogászati kezelőegységünk megvásárlása esetén AJÁNDÉKBA ADJUK ÖNNEK a csúcsminőségű Metasys CAS1 AMALGÁM SZEPARÁTORT 897 000 Ft értékben! Így a higany rendelet teljesítése egyetlen szerencsés fogorvos számára most nem jelent plusz költséget. (a fotók illusztrációk)

Legyen Ön a leggyorsabb fogorvos, aki ajándékba kapja az amalgám szeparátort új fogászati kezelőegységéhez! Az amalgám szeparátor miatt nem lesz drágább az új fogászati kezelőegysége. És nem fog elhúzódni a rendelő nyitásának időpontja.

Egyeztessen időpontot szakértőnkkel az ajándék amalgám szeparátoros Diplomat 270 kezelőegység személyes megtekintéséhez:
Nagy Zsolt kezelőegység szakértő: +36 30 826 07 48

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Extrák: Amalgám szeparátor ajándékba 897.000 Ft értékben!
 
Eddig megtekintették 334 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Ajándék amalgám szeparátor új fogászati kezelőegységhez" című hirdetést látja. (fent)