Betöltés...

QMED Hideg/meleg terápiás gélpárna 15x10cm

Ár: 1.490 Ft

Bőrbarát külső szövettel borított újrafelhasználható gél párna. Hideg terápiához a fagyasztóban kell hűteni, meleg terápiához a mikrohullámú sütőben kell melegíteni, majd a megfelelő hőmérséklet elérése után a kezelni kívánt testfelületre kell helyezni. A hideg terápiát ajánljuk fog- és fejfájás csökkentésére, kisebb zúzódások, könnyű sérülések vagy izom rándulások, bőrgyulladás, rovarcsípés, illetve enyhe vérzéses sérülések kezelésére. Hőterápiás kezeléssel csökkenthető lumbágó, ülőidegzsába, reuma, és a krónikus sérülések okozta izomfájdalom, a menstruációgörcs, valamint az ízületi merevség. Kiváló továbbá sport sérülések terápiájára, a vérkeringés serkentésére, vagy stresszoldó relaxáció során. Méretek: • 30 cm x 19 cm, • 15 cm x 10 cm Hőterápia: Melegítse a gélpárnát közepes teljesítményű mikrohullámú sütőben (800 W) 50 másodpercig. Vegye ki és ellenőrizze a hőmérsékletét. Ha túl forró a termék, használat előtt hagyja egy kicsit kihűlni! Amennyiben a párna még nem érte el a kívánt hőmérsékletet, további 10-10 másodpercig folytathatja a melegítést. A hevítés összességében a 80 másodpercet ne haladja meg! A túlmelegedés a termék anyagában károsodást idézhet elő. A gélpárnát közvetlenül a bőrre helyezze a kívánt hatás elérése érdekében. Hideg terápia: Helyezze a terméket 2 órára a fagyasztószekrénybe. A gélpárnát közvetlenül a bőrre helyezze a kívánt hatás elérése érdekében. Ismételt használat előtt újabb 1 órát hűtse a fagyasztóban. Használaton kívül a fagyasztószekrényben elhelyezett terméket mindig mélyhűtő zacskóba csomagolva tárolja. Figyelem! Max. 20 percig alkalmazza a terméket az érintett területen! Két használat között mindig tartson min. 20 perc szünetet! Termék élettartama: 2 év Tisztítása: kézzel, enyhe mosószeres, langyos vízben tisztítható Figyelmeztetés! Gyermekektől távol tartandó! Ha a párna gél tartalma véletlenül a szembe kerül, bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz! Ha a termék használata közben kényelmetlen érzést tapasztal, azonnal hagyja abba a kezelést. Nyílt seb esetén kerülje a termék használatát!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 63 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "QMED Hideg/meleg terápiás gélpárna 15x10cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:


Információk

Hirdetést szeretne feladni?

Hirdetését feladhatja itt
  • Ingyenes: mindenkinek (így magánszemélyek és kereskedők is) ingyenesen hirdethetnek.
  • Látogatott Széles körű láthatóság 2009 óta.
  • 3 millió aktív apróhirdetés Ne maradjon ki Ön se a lehetőségből.
  • Egyszerű és gyors: Hirdetését egyszerűen és gyorsan feladhatja, pár lépésben.
  • Áttöltési lehetőség más hirdetési portálokra: A feladott hirdetést 4 további apróhirdetési oldalra áttöltheti.
  • Hirdetés kiemelése és automatikus frissítés: Opcionálisan kiemelheti hirdetését és biztosíthatja annak folyamatos frissítését.

Segítség és támogatás

  • Segítünk, ha elakadt: Felveheti velünk a kapcsolatot, vagy azonnali segítséget kaphat GYIK (Súgó) oldalunkon.
  • Tippek a hatékony hirdetés írásához
  • Árazási tanácsok: Javasoljuk adatbázisunk használatát a versenyképes ár meghatározásához
  • Biztonsági tippek

Felhasználói vélemények

  • Mit mondanak felhasználóink?: Olvassa el, milyen tapasztalatokat szereztek mások az oldalunkon történő hirdetésfeladás során.

Hirdetési kategóriák az ország összes településén

  • Országos hirdetési portál.

Tömeges hirdetés feladás

  • Ingatlanordáknak, webáruházaknak egyszerű árufeltöltés / hirdetés feltöltés. Ha sok albérletet vagy eladó ingatlant szeretne hirdetni, ha több álláshirdetést szeretne egyszerre feltölteni, vagy ha webáruházat üzemeltet, úgy ajánljuk hirdetés export, import szolgáltatásunkat