Betöltés...

Hűsítő törülköző

Ár: 3.990 Ft

A hűsítő törölköző egy merőben új szabadalmazott szövettechnológia miatt, azonnal aktiválódik, ha benedvesítjük. Gödrös kialakításnak köszönhetően megnövelt a hűtési teljesítménye. Gyorsan, könnyen és egyszerűen aktiválható. Frissítő, hűs hatása pedig órákig megmarad. Környezetbarát és praktikus megoldást kínál a nyári melegben való túlhevülés ellen. Egyedi színes tervezése miatt trendi kiegészítő és frissítő viselet egyaránt.
Ha úgy érzi, nem bírja, tovább a sportot vagy a munkát a nagy melegben, akkor válassza a hűsítő törölközőt Ideális minden szabadtéri tevékenységhez, mint például a kerékpározás, a golf, a futás, a hegymászás, a horgászat, a vadászat, a túrázás, a kocogás vagy akár a kempingezés, sütögetés stb.
Mindezeken kívül ideálisan használható magas hőmérsékletű munka végzése során, mint például építkezéseken, hegesztés során, konyhai munkánál, festés és a különböző ipari területeken is. Valamint kiválóan alkalmazható, különböző egészségügyi esetek kezelésére, mint a migrén, láz, méh csípése, rándulások, stb.
Használati utasítás
Mártsa vízbe a törülközőt maximum 1 percig. Óvatosan csavarja ki a felesleges vizet. Rázza ki a törülközőt, ami létrehozza és megnöveli a hűtő hatást, amely a nedvesség és a levegővel való érintkezés hatására azonnal aktiválódik. A hőszabályozó technológia a nedvességet és az izzadást elnyeli a szövetbe, ahol az egyedülálló szövettechnika szabályozza a párolgás sebességét, hogy hosszabb hűtési hatást eredményezzen. A törölköző hűsítő hatása nagyjából két órán át tart és a test hőmérsékletét átlagosan 8-9 C csökkenti. A törölköző könnyen újraaktiválható, ha a hűsítő érzés kezdene elmúlni. Csak újra vizezzük be, óvatosan csavarjuk ki, majd lazán csapjuk ki a levegőben a felesleges vizet. Törölje át az érintett bőrfelületet és élvezze a természetes felfrissülést. Amikor a hűsítő törülközőt kezd kiszáradni egyszerűen újra, mártsa vízbe.
Anyaga Erős absobent PVA és kristály polimer anyagból készült.
Anti-bakteriális és mosógépben mosható.
Mérete 65 x 42 cm
Színe kék
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 63 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Hűsítő törülköző" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: