Betöltés...

Bshop Gyémántfestő Tengerpart 40 x 50 cm

Ár: 11.428 Ft

Ez a gyémántfestő készlet az óceán varázslatos világát hozza el otthonodba. A részletesen kidolgozott vászonon a tengerpart élettel teli részletei és a hullámok hajladozása gyönyörűen megjelennek a ragyogó gyémántokban. Ez a készlet nem csak egy művészi alkotás lehetőségét kínálja, hanem a tengerpart nyugtató hangulatát is átviszi a festménybe, létrehozva egy olyan atmoszférát, amelyben a tenger szellőjét és a homok finom érintését érezheted.● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Szikrázó gyémántfestmény: a teljes vásznat kerek gyémánt borítja. Használd az egyedi, kerek strasszos gyémántot és a tervezett mintát, hogy ragyogóan megvalósítsd az ábrát. A gyémántfesmény gyöngyei erős 3D hatással rendelkeznek, így az egész festmény háromdimenziósnak és élénkebbnek tűnik. A színek remekül illeszkednek, ragyogóvá varázsolják a fesményt és sosem fakulnak ki.
HD vászon: a gyémántkellékek vízálló olajfestéket tartalmaznak. A vászonra nyomtatott betűk és jelképek könnyen olvashatóak. A ragasztó erős, így a gyémántok nem esnek le. 30%-kal több gyémánt jár hozzá, így van belőle elég a kép befejezéséhez.
Csináld magad szórakozás: a kézzel készített 5D-s gyémántfestő-készlet az egész család számára szórakozás lehet. A gyerekek gyakorlati képességeit fejleszti, gazdagítja a fiatalok szabadidejét, de az idősebbek unalmát is száműzi.
Tökéletes dekoráció és ajándék: a gyémántkép évekig tárolható, tökéletes fali dekoráció lehet otthonra, irodába, szállodába, bárba, stb. Ajándékozd nyugodtan bármilyen alkalomból: szülinap, anyák napja, karácsony, stb.
Az 5D-s gyémántfestés egyáltalán nem bonyolult, a szükséges színeket egyszerűen és jól olvashatóan jelöli a vászon. Kezdők vagy gyerekek is könnyedén elsajátíthatják az használatát.A gyémántfestés lépései:
1. Vedd ki a gyémántfestő készletet!
2. Tedd a gyémántokat a tálcába, majd rázd meg!
3. Nézd meg a vásznon található táblázatot a megfelelő gyémántgyöngyök megtalálásához!
4. Vidd fel a megfelelő mennyiségű ragasztót a tollra!
5. Ragaszd fel a megfelelő gyémántot!
6. Óvatosan ragaszd a gyémántot a vászon megfelelő részére!
7. Egy könyv segítségével nyomd a vászonra a gyémántokat, hogy rögzítsd őket!Méret: 40x50 cmMegjegyzés: ne engedd a gyerekeket egyedül játszani vele, nehogy lenyeljék az ehetetlen gyémántot! 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Dísztárgy rovaton belül a(z) "Bshop Gyémántfestő Tengerpart 40 x 50 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: