Betöltés...

KRUCE Gyémántfestő Téli Mintákkal 4 db-os

Ár: 10.590 Ft

A 4 darabos 5D gyémántfestő készlet karácsonyi témájú mintákkal ideális választás a karácsonyi dekorációk elkészítéséhez. A rénszarvas, télapó, karácsonyfa és hóember motívumokkal díszített festmények minden otthont feldobják az ünnepek idején, és az 5D technika részletgazdagsága lenyűgözi majd a kreatív alkotás szerelmeseit. Ajándékként is tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a kézműves tevékenységeket és az ünnepi hangulatot.● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Szikrázó gyémántfestmény: a teljes vásznat kerek gyémánt borítja. Használd az egyedi, kerek strasszos gyémántot és a tervezett mintát, hogy ragyogóan megvalósítsd az ábrát. A gyémántfesmény gyöngyei erős 3D hatással rendelkeznek, így az egész festmény háromdimenziósnak és élénkebbnek tűnik. A színek remekül illeszkednek, ragyogóvá varázsolják a fesményt és sosem fakulnak ki.

HD vászon: a gyémántkellékek vízálló olajfestéket tartalmaznak. A vászonra nyomtatott betűk és jelképek könnyen olvashatóak. A ragasztó erős, így a gyémántok nem esnek le. 30%-kal több gyémánt jár hozzá, így van belőle elég a kép befejezéséhez.

Csináld magad szórakozás: a kézzel készített 5D-s gyémántfestő-készlet az egész család számára szórakozás lehet. A gyerekek gyakorlati képességeit fejleszti, gazdagítja a fiatalok szabadidejét, de az idősebbek unalmát is száműzi.

Tökéletes dekoráció és ajándék: a gyémántkép évekig tárolható, tökéletes fali dekoráció lehet otthonra, irodába, szállodába, bárba, stb. Ajándékozd nyugodtan bármilyen alkalomból: szülinap, anyák napja, karácsony, stb.

Az 5D-s gyémántfestés egyáltalán nem bonyolult, a szükséges színeket egyszerűen és jól olvashatóan jelöli a vászon. Kezdők vagy gyerekek is könnyedén elsajátíthatják az használatát.A gyémántfestés lépései:

1. Vedd ki a gyémántfestő készletet!

2. Tedd a gyémántokat a tálcába, majd rázd meg!

3. Nézd meg a vásznon található táblázatot a megfelelő gyémántgyöngyök megtalálásához!

4. Vidd fel a megfelelő mennyiségű ragasztót a tollra!

5. Ragaszd fel a megfelelő gyémántot!

6. Óvatosan ragaszd a gyémántot a vászon megfelelő részére!

7. Egy könyv segítségével nyomd a vászonra a gyémántokat, hogy rögzítsd őket!Méret: 30x40 cmMegjegyzés: ne engedd a gyerekeket egyedül játszani vele, nehogy lenyeljék az ehetetlen gyémántot! 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Dísztárgy rovaton belül a(z) "KRUCE Gyémántfestő Téli Mintákkal 4 db-os" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: