Betöltés...

Égbolt a Temze felett - Gyémántszemes kirakó készlet, kerettel (40x50 cm)

Ár: 12.990 Ft

Égbolt a Temze felett - Gyémántszemes kirakó készlet, kerettel 



Valami olyan kreatív szórakozási formát keresel, ami segít elbújni a mindennapi problémák elől? Vagy csak egy új hobbit, ahol a kézügyességed mellett koncentrációs képességedre is szükség van? Válassz gyémántszemes kirakó készleteink közül és figyeld, ahogy a kezeid között életre kel az alkotásod.

A gyémántfestés lényege, hogy az apró drágakövekre hasonlító akrilkristályokat egy előre meghatározott minta alapján, mozaikként elhelyezzük az erre speciálisan kialakított vásznon. A képen szereplő mintákat követve fokozatosan jelenik meg előtted a kész alkotás. A gyémántfestmény ízléses, háromdimenziós alkotás, mely remekül fest otthonod bármely pontján.

A mozaikkép elkészítését egy különleges, fóliával borított, ragasztóanyaggal ellátott vászon teszi lehetővé. Erre tudjuk a mellékelt aplikátor segítségével felhelyezni a színek szerint elkülönített apró gyémántokat. Az elkészült kép egy praktikus akasztó segítségével rendkívül könnyen felhelyezhető a falra. 





Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Dísztárgy rovaton belül a(z) "Égbolt a Temze felett - Gyémántszemes kirakó készlet, kerettel (40x50 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: