Betöltés...

Avon tanácsadó kerestetik! :)

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Érdekel a divat?
Mindig követed az aktuális trendeket a smink és kiegészítők terén is?
Szeretnél kiváló minőségű szépség-,test-, és hajápolási szereket valamint divatos kiegészítőket beszerezni nagy kedvezményekkel?
Szeretnéd ezekel a termékekel családodat,barátaidat,ismerőse idet is ellátni?
Jól jönne a plusz pénz álmaid megalapozásához szinte, játszva?


Ha a fenti kérdések közül legalább 1-re igennel válaszoltál,jó helyen jársz,mert én most egy fantasztikus mellékkereseti lehetőséget ajánlok neked,amit nyugodtan végezhetsz iskola,főállás,vagy nyugdíj mellett is! Legyél te is AVON tanácsadónő és váltsd valóra álmaid! Ez nem olyan unka, hogy 'fizess be előre ennyit vagy annyit',mert az AVON-nál nincs semmiféle belépési vagy regisztrációs díj,sem kötelező kezdőtőke. Az egyetlen dolog,amit be kell fektetned,az a Te időd és érdeklődésed!

Jól hangzik,ugye? Ha szeretnél többet megtudni,írj e-mailt a kdia.avon@gmail.com címre,és én tájékoztatlak mindenről. Ne feledd,attól,hogy kérdezel,még nincs semmi kötelezettséged,szóval írj csak nyugodtan,és én bebizonyítom,hogy ez álmaid állása! :)
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Dombóvár
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Kinek: Fiúknak és Lányoknak
Szezon: Nyári
Diákmunkák: Otthon végezhető
 
Eddig megtekintették 405 alkalommal

Diákmunka rovaton belül a(z) "Avon tanácsadó kerestetik! :)" című hirdetést látja. (fent)