Betöltés...

HR gyakornok multinál

Ár: 1.300 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Nappali tagozatos diákot (PASSZÍV FÉLÉVESEKET is) keresünk logisztikai multi céghez Biatorbágyra, HR gyakornoki munkakörbe, hosszabb távra.

Feladatok: változatos adminisztrációs feladatok HR csapat munkáját támogatva, dokumentumok kezelése, segédkezés, telephelyi programok lebonyolításában, kapcsolattartás munkavállalókkal, társosztályokkal, multicéges környezet, változatos feladatok.

Bér: br.1300 Ft/óra

Heti munkaidő: hétfő-péntek között, heti 2 nap (alkalomadtán lehet több is, de min. heti 2), 8:00-16:30 között, lehet napi 6 vagy napi 8 órában.

Elvárások: HR-es tanulmányok folytatása, adminisztrációs készség/hajlandóság, számítógépes felhasználói szintű ismeretek, talpraesettség. Olyanok jelentkezését várjuk akik hosszabb távra is tudják vállalni a munkát.

Kezdés: azonnal!

Munkába jutás: Önállóan autóval, vagy céges busszal lehet kijutni. A céges busz jár Bp-ről, pl.: Kőbánya-Kispest , Boráros tér, Allee pláza, Kosztolányi Dezső tér. megállókkal, de annyiban rugalmas, hogy lehet jönni a reggel 7:30-as busszal (ami 8-ra ér be a céghez), a du 13:30-ra beérő busszal és lehet hazamenni a du 14:00 körül visszainduló és a 16:30-kor visszainduló busszal --> magyarán lehet dolgozni napi 6 órát 8:00-14:00 közöttre, de lehet egész napot 8 órás munkaidőt is 8:00-16:30-ig.

Jelentkezésedben pontosan add meg heti hány napban és hány órában tudnád a munkát vállalni és pontosan mikor tudnál kezdeni!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Biatorbágy
Fizetés: Ingyenes / Önkéntes
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Kinek: Fiúknak és Lányoknak
Szezon: Nyári
Diákmunkák: Gyakornoki
Extrák: Mulitnacionális cégnél szerzett tapasztalat
 
Eddig megtekintették 139 alkalommal

Diákmunka rovaton belül a(z) "HR gyakornok multinál" című hirdetést látja. (fent)