Betöltés...

Antik stílusú úszógyertyás tál

Használhatod úszógyertyás kompozíció készítésére, tehetsz bele élő virágot, merített virágot, dekorálhatod zselégyöngyökkel vagy benne lévő víz festésével. A terméket dekoráció nélkül adjuk át. Átmérője 18 cm, magassága 6 cm. A termék vásárlási ára van feltüntetve. A terméket törékeny jellege miatt sajnos nem áll módunkban postázni, csak SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES! Kérjük, üzenetben érdeklődj az elérhető mennyiségről!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Tovább
Adatlap
Ár: 550 Ft
 
Feladás dátuma: 2021.01.24
Eddig megtekintették 312 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Antik stílusú úszógyertyás tál
Lehetőségek
Megosztók

Diákmunka rovaton belül a(z) "Antik stílusú úszógyertyás tál " című hirdetést látja. (fent)Nyári munkák és egyéb munka diákoknak

A rovat tartalma: diákoknak szóló munkalehetőség; valamint diákok esetleg gyakornokok álláskeresési hirdetései.

TIPP: Ne csak keress diákmunkát, hanem hirdetesd is, hogy diákmunkát vállalsz (ingyenes). Ha nincs időd mindennap visszajönni, iratkozz fel hirdetésfigyelőnkre, és mi értesíteni fogunk, ha érkezett valami diákmeló.