Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Archivált hirdetés!

Joker- Diák Munkaerőszervező Iskolaszövetkezet

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretnél strandon dolgozni? Most itt a lehetőség! Jelentkezz Nálunk! Nappali AKTÍV vagy PASSZÍV, levelező, esti tagozatos diákok jelentkezését várjuk strandon végezhető munkalehetőségekre. Feltétel: hallgatói jogviszony.

Az alábbi feladatokat láthatod el munkád során: – vendégek tájékoztatása, – medencék, csúszdák felügyelete, – medencék karbantartása, úszómesteri feladatok. Helyszín: Debrecen és környéke
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 857 Ft
Település: Debrecen
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Kinek: Fiúknak és Lányoknak
Szezon: Nyári
Diákmunkák: Egyéb diákmeló
 
Eddig megtekintették 600 alkalommal
Joker- Diák Munkaerőszervező Iskolaszövetkezet
Lehetőségek
Megosztók

Diákmunka rovaton belül a(z) "Joker- Diák Munkaerőszervező Iskolaszövetkezet" című hirdetést látja. (fent)Nyári munkák és egyéb munka diákoknak

A rovat tartalma: diákoknak szóló munkalehetőség; valamint diákok esetleg gyakornokok álláskeresési hirdetései.

TIPP: Ne csak keress diákmunkát, hanem hirdetesd is, hogy diákmunkát vállalsz (ingyenes). Ha nincs időd mindennap visszajönni, iratkozz fel hirdetésfigyelőnkre, és mi értesíteni fogunk, ha érkezett valami diákmeló.