Betöltés...

Online termékpromotálás

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kis angol nyelvtudással gyorsan pénzt lehet otthon keresni, ha Gearbest termékeihez készítesz affiliate linket, megosztogatod a facebook-on, csoportokban, fórumokon, majd a termékvásárlások után 6-10% jutalékot kapsz. Lényegében napi 30-60 perc beruházással össze lehet szedni havi $400-500 jutalékot. Többfajta kifizetés van, én PayPal-t javaslom, 8-10 nap alatt kifizetnek, miután kéred a pénz kiutalását.

Itt tudsz regisztrálni: http://bit.ly/2MsPbrs

Van lehetőség banner kihelyezésre, vagy termékek affiliate linkesítésére, amit megoszthatsz. Ez utóbbit az Ad center menüpont Custom link generator almenüjében teheted meg. Bemásoldo a gearbesten kiszemelt termék URL-jét a GearBest Link mezőbe, a Link Name-nél adsz neki egy nevet és Create link gombbal máris megkapod azt a linket, amivel szórhatod az ismerőseidet. Aki rákattint, bármit vásárol 15 napon belül, annak megkapod a 6-10%-át, terméktípustól függően. Vannak olyan termékek is, amik után 20-50% a jutalék.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Kinek: Fiúknak és Lányoknak
Szezon: Nyári
Diákmunkák: Otthon végezhető
 
Eddig megtekintették 445 alkalommal

Diákmunka rovaton belül a(z) "Online termékpromotálás" című hirdetést látja. (fent)