Betöltés...

Diákmunka a Római Strandon :)

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Diákok!

Amennyiben szeretnétek egy kiváló hangulatú csapatban dolgozni és még pénzt is szeretnétek keresni, akkor nálunk van a helyetek a 3. kerületi Római strand újonnan nyitott büféjében, ahol hamburgert, hekket, palacsintát és még egyéb finomságokat készítünk az éhes strandolóknak egészen 2018.május végi nyitással - 2018 augusztus végéig.
A strand mindennap 9:00-20:00 óráig van nyitva. Előnyben részesítjük azoknak a jelentkezését, akik már dolgoztak vendéglátásban, de ha nincs tapasztalatotok az sem hátrány!
Meleg ételt és üdítőt mi biztosítjuk.
Versenyképes fizetést ajánlunk.
Amennyiben érdekel a nyári munka jelentkezz az alábbi email címen, vagy telefonszámon: bbettina90@gmail.com vagy 06309017423-as telefonszámon. Végre itt a nyár és indul a strandszezon!! :) Várjuk jelentkezéseiteket egy igazán jó nyári csapatmunkára! :)
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Kinek: Fiúknak és Lányoknak
Szezon: Nyári
Diákmunkák: Éttermi / Pultos
 
Eddig megtekintették 1007 alkalommal

Diákmunka rovaton belül a(z) "Diákmunka a Római Strandon :)" című hirdetést látja. (fent)