Betöltés...

Modern LED karácsonyi fényfüzér, 10 méter (100 LED)

Ár: 6.990 Ft

Modern LED karácsonyi fényfüzér, 10 méter (100 LED) 
Hozza el otthonába a karácsony varázsát a modern LED fényekkel, melyek meleg fényükkel varázsolják meghitté és hangulatossá a téli estéket. A 100 LED-ből álló fényfüzér bármely belső térnek ragyogást ad, otthonos környezetet teremtve, amely pihenésre csábít a hideg hónapokban.
Sokoldalú dekoráció az ünnepekre és azon túlA fényfüzér tökéletes kiegészítője lesz bármely ünnepi dekorációnak - ablakra, falra vagy akár karácsonyfára is helyezhető. Ugyanakkor az év más időszakaiban is használható, például romantikus hangulatvilágításként a nappaliban. A sűrűn elhelyezett LED-ek biztosítják, hogy bármely helyiség látványosan ragyogjon.
Változtassa meg az atmoszférát egyetlen gombnyomássalA fényfüzér 8 világítási móddal rendelkezik, így egyszerűen személyre szabható a megvilágítás, hogy mindig a megfelelő hangulatot érje el.
Árammal működő LED fényekA LED fényfüzér hálózatról működik, így nem kell aggódnia az ünnepi fények váratlan kialvása miatt. Az energiatakarékos LED technológia révén a fények alacsony áramfogyasztás mellett is tartós fényt biztosítanak.
Egész évben keresett termékBár a karácsonyi fények szezonális termékek, sokan az év más időszakaiban is szívesen vásárolnak fényfüzéreket otthonuk dekorálására.
Beltéri használatra alkalmas fényfüzér.Paraméterek:Áramellátás: hálózatiVilágítási módok száma: 8Fény színe: meleg fehérFények száma: 100 dbMéretek:Teljes hossz (kábellel együtt): 12 mTápkábel hossza: 2 mFények közötti távolság: 10 cmCsomag mérete: 17 cm x 9 cm x 11 cm






Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.10.26
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Modern LED karácsonyi fényfüzér, 10 méter (100 LED)" című hirdetést látja. (fent)