Betöltés...

Színes LED csillagvetítő, csillagprojektor, asztronauta formájú, fehér

Ár: 7.290 Ft



















Színes LED csillagvetítő, csillagprojektor, asztronauta formájú, fehér 










Űrhajós alakú szobai kivetítő - egy innovatív és dekoratív játék, amely a mennyezetet vagy a falakat csillagos égbolttá varázsolja. Az űrhajós formájának köszönhetően nemcsak világít, hanem esztétikai szerepet is betölt, varázslatos űrhangulatot teremtve a szobában. Mozgatható feje lehetővé teszi a vetítés irányának állítását, így a fényt a helyiség bármely pontjára irányíthatja.



Energiatakarékos csillagprojektor - Csillagokat és ködöket vetít a mennyezetre és a falakra, lenyűgöző atmoszférát teremtve az éjszakai égbolt élményével. A vetítések dinamikusak, és különböző színek és megjelenítési módok beállítására is lehetőséget adnak, így egyedi vizuális élményt nyújtanak.



Multifunkciós - Ez a kivetítő ideális dekorációs elem és emellett praktikus éjszakai fény a gyermekszobába. Működésével nyugodt, nem teljesen sötét, kozmikus hangulatot teremt. A lágy fény nyugtató hatású, a mozgó csillagok pedig segíthetnek a gyermekek elalvásában. Az űrtémák felkeltik a legkisebbek érdeklődését a csillagászat és az űrkutatás iránt.
Távirányítóval is vezérelhető - A projektor távirányítóval és az űrhajós testén lévő gombokkal vezérelhető , amelyek lehetővé teszik a be- és kikapcsolást, valamint a beállítások módosítását: színek változtatása, a köd vagy csillagok ki- és bekapcsolása, valamint időzítési funkciók (a csillagok automatikus fényesedése és sötétedése egy meghatározott időpontban).
Energiatakarékos, biztonságos - A készülék tartós használat során sem melegszik fel, érintése nem veszélyes. Kis feszültségről működik, a csomagban található kábel segítségével USB porthoz csatlakoztatva bárhol használható. akár külső akkuról, powerbankról is üzemeltethető.  









A termék tulajdonságai:



Asztronauta forma
Fehér szín
Mozgatható fej
Állítható vetítési irány
Anyag: ABS, PVC
Kompakt méret
Energiatakarékos működés
Nem melegszik
3 funkciógomb
Távirányító 
7 különböző színű világítás (piros, lila, zöld, piros-lila, zöld-kék, piros-zöld, változó)
USB porthoz csatlakoztatva működtethető
Méretek: 12 cm x 18 cm x 6,5 cm
Súly: 0,2 kg


A termék tartalma:



1 db űrhajós csillagvetítő
1 db távirányító
1 db USB tápkábel















Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Színes LED csillagvetítő, csillagprojektor, asztronauta formájú, fehér" című hirdetést látja. (fent)