Betöltés...

Műfenyő POLYSTAR 150cm

Ár: 74.580 Ft


Műfenyő POLYSTAR 150cm

A Polystar műfenyő igazi 3D-s karácsonyfa, amelynek különleges ágvégei világos zöldek, ágtövei pedig kifejezetten sötétek, talán a legimpozánsabb műkarácsonyfa a választékunkban. Terjedelmes, sűrű, a legkiválóbb minőséget képviseli a műfenyők körében.Az Polystar normál terjedelmű fa, így bármilyen térben jól mutat. Ágai dúsak, könnyen díszíthetőek, a karácsonyfa levelei a klasszikus lucfenyőket idézik. A beakasztós ágkonstrukció segítségedre lesz, hogy könnyen felállítsd a karácsonyfádat.A Polystar a legszebb erdei lucfenyő képére formáztuk neked, világoszöld ágvégei kissé felfelé vezetettek, így a díszek és a fényfüzérek kényelmesen elhelyezhetőek a fán.Mit jelent 3D-s műfenyő?
Gondolj egy élő fenyőre! Ha elvágod a leveleit, egy kis háromszög keresztmetszetet látsz. Ezt, a természet által létrehozott formát, másolja le a 3D tűlevél. A 3 dimenziós levélkonstrukciójú műfenyők élethűbbek, dekoratívabbak 2 dimenziós társaiknál.Mi a pántos ágkonstrukció?A pántos ágakat fixen szerelték a fa törzsére, ezért telepítéskor csak egyszerűen le kell hajtogatnod az ágakat és már azonnal díszítheted is a fát!Miért fontos az ágak száma?Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fák ajánlunk, ha a kevéssé dekorált fákat kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú fát ajánljuk neked.

Ágak száma: 695
Ágkonstrukció: pántos
Lábak: fém
Levéltípus: 3D
Garancia: 1 év
Fizetési mód: utánvét

A Vatera.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk, a megrendelés után 24 h belül a megrendelés meneténél megadott / e-mail címre küldjük.


Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Műfenyő POLYSTAR 150cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: