Betöltés...

Karácsonyi manók kerti dekoráció

Ár: 3.390 Ft

Karácsonyi manók kerti dekoráció
A Karácsonyi manók kerti dekoráció a dísz, amit tuti imádni fogsz!
Tökéletes ajándék lehet karácsonyra, házavatóra vagy bármilyen más alkalmakra, amikor feldobnád az otthonodat.
Ez a falra vagy a kertbe rakható szobor az alakok és emberek témájában játszik, ami tényleg meghökkentővé teszi a kinézetét.
A sziluett fém művészetének köszönhetően igazán egyedi és izgalmas látványvilágot teremt, ami garantáltan mindenkit rabul ejt majd.
Tulajdonságok:
Anyag: Vas - igazán strapabíró és tartós, úgyhogy nyugodtan rakhatod ki a szabadba, nem kell, hogy aggódj a rossz idő miatt!Felszerelés típusa: Csavaros rögzítés - itt lehetsz igazán kreatív és elhelyezheted a szobrot bármilyen módon, ami a saját stílusodat tükrözi.Javasolt felhasználás: Szabadtéri - ezt a cuccot kifejezetten a szabadba tervezték, hogy feldobja a teraszt vagy a kertet. Azonban ha úgy érzed, hogy az otthonodban is remekül mutatna, akkor arra is bátran használhatod.
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Karácsonyi manók kerti dekoráció" című hirdetést látja. (fent)