Betöltés...

Nagy cipzáros karácsonyfa tároló táska fogantyúval

Ár: 5.490 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

POR, KOSZ ÉS VÍZ ELLENI VÉDELEM - A kiváló minőségű polietilénből készült burkolat több évszakon át szolgálja Önt. Teljesen vízálló, megvédi karácsonyfáját a nedvességtől, de a portól és szennyeződéstől is.

SÉRÜLÉS ELLENI VÉDELEM - a huzat megvédi a karácsonyfát az esetleges sérülésektől, például karcolásoktól, repedésektől vagy letört ágaktól. Ez különösen fontos, ha a karácsonyfát olyan helyen tárolják, ahol fennáll a sérülés veszélye, például egy garázsban.

MEGKÖNNYÍTI A TÁROLÁST - a huzat jelentősen megkönnyíti a karácsonyfa tárolását, különösen, ha fel van díszítve. Letakarhatóságának köszönhetően elkerüljük, hogy a karácsonyfa tárolása előtt el kelljen távolítani a díszeket. Ezenkívül a tok átlátszó zsebbel rendelkezik, amely gyors tájékoztatást nyújt a belsejében lévő dolgokról! Ez megkönnyíti a karácsonyfa megtalálását a következő szezonban.

KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁS - ha a karácsonyfát a felhasználási helyétől távoli helyen tárolják, a huzat megkönnyíti a szállítást, mivel megvédi a szállítás/kezelés során bekövetkező sérülésektől. A huzat akár 165 cm-es vagy annál magasabb, több elemből álló karácsonyfához is illik!
MŰSZAKI ADATOK_


Szín: zöld
Anyaga: polietilén
Cipzár: igen
Hordozó fogantyúk: igen
Vízálló: igen
Méretei: 165 x 75 x 37 cm
Súlya: 678 g
Súlya csomagban: 664 g
Ez egy speciális táska, amibe befedheti a műkarácsonyfát, vagy megóvhatja a portól, szennyeződéstől vagy tárolás közbeni sérülésektől. A karácsonyfatakaró különösen hasznos az ünnepi időszak vége után, amikor a fa már fel van díszítve, és el kell raknunk a következő évre.



Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Nagy cipzáros karácsonyfa tároló táska fogantyúval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: