Betöltés...

Dekoratív koszorú karácsonyi hóval

Ár: 5.290 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

KARÁCSONYI FADÍSZKORONA - Ez az ünnepi, dekoratív koszorú felejthetetlen karaktert kölcsönöz a lakásnak, tökéletesen működik az elrendezés kiegészítéseként vagy a karácsonyi dekoráció kiegészítőjeként.

UNIVERZÁLIS - a dekoráció tökéletesen alkalmas például külső és belső ajtók, erkélyajtók díszítésére, lakás dekorálására vagy dekoráció készítésére. Bármilyen dekorációban és bárhol felhasználható.

STÍLUS ÉS DEKORÁCIÓ - a mesterséges karácsonyfa koszorú tökéletes kiegészítője lesz bármely helyiségnek. Segítségével egyedi kompozíciókat hozhat létre nemcsak a nappaliban, hanem akár az előszobában vagy a bejárati ajtón is.

HAVAS KOSZORÚ - a koszorú a hagyományos ételek, a családi összejövetelek és az ajándékok mellett a karácsony legfontosabb szimbóluma. A rugalmas, intenzív zöld ágak végét hóval borították. Tökéletes arányainak köszönhetően egy igazi, mesebeli karácsonyi koszorú!
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: műanyag
Átmérő: 45 cm
Gallyhossz: 12-14 cm
Plaszticitás (hajlíthatóság): igen
Belső/külső: igen
Súly: 0,7 kg
Súly a csomagolásban: 0,858 kg.
A koszorú kiválóan alkalmas pl. ajtók, erkélyek díszítésére, lakás dekorálására vagy más dekorációk készítésére. Bármilyen elrendezésben és bárhol használható. Készítsen vele érdekes fotókat és szelfiket, amelyeket a világ imádni fog. Ajándéknak is nagyszerű. Ajándékozzon felejthetetlen karácsonyt szeretteinek és saját magának!



Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Dekoratív koszorú karácsonyi hóval" című hirdetést látja. (fent)