Betöltés...

KMF 6/150-műfenyő beépített világítással, 250 db LED, 150 cm magasság

Ár: 52.812 Ft

KMF 6/150-műfenyő beépített világítással, 250 db LED, 150 cm magasság
Szeretne idén egy olyan karácsonyfát, amely már a fényekről is gondoskodik, miközben könnyen összeállítható és lenyűgözően néz ki? A Home KMF 6/150 műfenyő beépített világítással tökéletes megoldás, ha szeretné a karácsonyi készülődést egyszerűbbé és látványosabbá tenni.
Ez a 150 cm magas, prémium minőségű műfenyő 250 db speciális, kétszínű LED-del van felszerelve, amelyek garantálják az ünnepi ragyogást, mind melegfehér, mind pedig színes fényben. A különleges talpkapcsoló segítségével négyféle funkció közül választhat: választhatja a melegfehér állófényű megvilágítást, a színes állófényű változatot, a felváltva melegfehér és színes fényt, vagy akár teljesen ki is kapcsolhatja a világítást. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a fa minden alkalomhoz és hangulathoz alkalmazkodjon.
A műfenyő ágai 3D és 2D vegyes tűlevelekből készültek, amelyek élethű megjelenést biztosítanak, így könnyen összetéveszthető egy valódi fenyővel. A 558 csúcsos ágak dús és rendezett elrendezést biztosítanak, ami tökéletes alapot nyújt a karácsonyi díszeknek és fényfüzéreknek, hogy valóban egyedi ünnepi hangulatot varázsoljon otthonába. Az ágak zsanéros csatlakozása garantálja az egyszerű és gyors összeszerelést: mindössze a törzset kell összeilleszteni, és a LED-ek áramkörei automatikusan záródnak, így nincs szükség bonyolult vezetékezésre.
A fa stabilitásáról a masszív fém talp gondoskodik, amely biztosítja, hogy a fa szilárdan álljon, még akkor is, ha gazdagon fel van díszítve. A műfenyő magassága 150 cm, legnagyobb átmérője pedig 94 cm, így kompakt, mégis impozáns megjelenést kölcsönöz minden helyiségben. Az egyszerűen szétszedhető kialakítás lehetővé teszi a könnyű tárolást, így a fa gyorsan és kényelmesen elpakolható az ünnepek után.
A Home KMF 6/150 műfenyő beltéri kivitelű, és hálózati adapterrel működik, ami hosszú üzemidőt biztosít anélkül, hogy aggódnia kellene az elemek cseréje miatt. A PE és PVC anyagokból készült tűlevelek hosszú élettartamot és kiváló tartósságot biztosítanak, így ez a műfenyő évről évre tökéletesen megőrzi formáját és szépségét.
Ne maradjon le az ideális karácsonyfáról! Rendelje meg most a Home KMF 6/150 műfenyőt beépített világítással, és tegye varázslatossá az ünnepi hangulatot könnyedén, minden évben!

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "KMF 6/150-műfenyő beépített világítással, 250 db LED, 150 cm magasság" című hirdetést látja. (fent)