Betöltés...

Zenére mozgó, zene lejátszó mini LED lámpa távirányítóval, bluetooth, fekete

Ár: 11.990 Ft

Zenére mozgó, zene lejátszó mini LED lámpa távirányítóval, bluetooth, fekete 



Fedezd fel az új korszakot a fényeffektek terén ezzel a lenyűgöző, kompakt méretű, és erőteljes LED mozgó fényszóróval! Legyen szó akár buliról, akár hangulatos estéről, ez a fényszóró minden alkalmat feldob és különlegessé tesz. Az egyedülálló elektronikus szabályozási rendszernek köszönhetően pontosan szabályozhatod a fényerőt, így a kívánt eseményhez igazíthatod. Ez a LED mozgó fényszóró lenyűgöző pulzáló fényhatásokat hoz létre, amelyek a zene ritmusára változnak igazodnak. Két különböző üzemmódja van: az alap üzemmód egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé, míg a haladó üzemmód speciális beállításokat kínál a tapasztaltabb felhasználók számára. Ez a sokoldalú fényszóró könnyedén irányítható távirányítóval vagy érintéssel. Válaszd ki a színösszetételt, az effekteket vagy a fényerőt anélkül, hogy meg kellene érintened a fényszórót. A pan és tilt műveletek invertálásának képessége lehetővé teszi, hogy a fényszóró mozgását a kívánt irányban fordítsd el, biztosítva, hogy mindig optimálisan működjön. A készülék speciális hűtési tulajdonságának köszönhetően mindig optimális hőmérsékleten működik, akár hosszú ideig is. Az alacsony energiafogyasztás és a hosszú élettartamú LED-ek miatt nem csak gazdaságos és környezetbarát, 



de hosszú távon is kiválóan teljesít. Így élvezheted a lenyűgöző fényhatásokat anélkül, hogy aggódnod kellene az energiafelhasználás miatt. 


Tulajdonságok: 



távirányító hatótávolság: 6-8 méter
Bluetooth hatótávolság: 15-20 méter
hangerő: max 90 dB
fekete szín
könnyű kezelhetőség
egyszerű összekapcsolás telefonnal
hópihe effekt és különböző minták megjelenítése
7 LED
zenelejátszás: USB, Bluetooth, FM rádió, APP
Méret: 28,5 cm x 21 cm x 19 cm 
Súly: 1 kg


A csomag tartalma:



Zenére mozgó mini LED lámpa
távirányító
tápkábel
pendrive




Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Zenére mozgó, zene lejátszó mini LED lámpa távirányítóval, bluetooth, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP