Betöltés...

Solar lézerfény

Ár: 10.990 Ft

Solar lézerfény

Fedezze fel a fények új dimenzióját ezzel a lenyűgöző lézerfény rendszerrel! A beépített professzionális lézerek egyedülálló vizuális élményt nyújtanak, amelyek a villogó vörös és zöld fények kombinációjával életre keltenek minden környezetet. Ezek a fények sokkal strapabíróbbak és fényesebbek, mint a hagyományos LED lámpák, így garantáltan felkeltik a figyelmet. Legyen szó csillanó vörös vagy zöld pontokról, vagy ezeknek a fényeknek a káprázatos együttes játékáról, a látvány lenyűgöző lesz.
A termék gazdaságossága és kényelme is kiemelkedő. A hatalmas napelem segítségével a készülék automatikusan töltődik a napfénytől, így nincs szükség külön energiára vagy elektromos csatlakozásra. Az állítható napelem lehetővé teszi a fény teljes skálán való irányítását, így mindig a tökéletes helyre tudja irányítani a fényeket. Az optimális napfény expozíció érdekében a napelem szögét is állíthatja.
A termék széleskörű alkalmazhatósága teszi igazán vonzóvá. Legyen szó karácsonyi dekorációról, ünnepi szórakoztatásról, partikról vagy tájdekorációról, ez a lézerfény rendszer tökéletes választás. A villogó vörös és zöld csillagkombinációval mindig garantált a jó hangulat, és az, hogy a hátsó kertje egy igazi buli központja lesz. Fedezze fel a lézerfény varázsát, és alakítsa át otthonát egy lenyűgöző fényshow-val!
Specifikációk:
Fény színe: Vörös + Zöld (villogó)Működési hőmérséklet: -30-tól 40 fokigBemelegedési idő: 10-15 percTeljesítmény: napelemek 2,28WBeépített akkumulátor: 2200mAhTöltési időszak: 5-8 óraMűködési idő: 4-6 óraVetítési fényforrás: Zöld / Piros lézerfényforrásMűködési mód: Automatikus töltés napközben; automatikus kisütés éjszakaHáz színe: FeketeVízállósági besorolás: Ház IP65A termék besugárzott területe: 50 négyzetméterSúly: 780g
Csomag tartalma:
1 x Dinamikus lézerfény1 x Beltéri talp1 x Földbe szúrható tüske1 x USB kábel töltéshez






Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Solar lézerfény" című hirdetést látja. (fent)