Betöltés...

Carrera Advent Calendar X-mas turnator RC autó (1:24) - Adventi naptár

Ár: 16.645 Ft

A népszerű Carrera RC turnator első alkalommal érhető el a DIY adventi naptárban. Az új, ragyogó piros változat fekete kiemelésekkel izgalomba hozza a nézőket, amikor megjelenik mindenféle mutatvány végrehajtásakor a karácsonyfa alatt. Ne várja meg, amíg az ajándék megjelenik a fa alatt!
A készlet segíthet kitölteni a várakozást, amíg az ünnepség megkezdődik. Az adventi naptár mind a 24 ajtaja mögött vannak alkatrészek a saját BARK-versenyzőjéhez - és egy összeszerelési utasítás.
 A csomag teljes felszerelést tartalmaz, beleértve távirányítót és a működéséhez szükséges  elemeket. A turnator mérete 16 cm.

Jellemzők:
Sebesség: 6 km/h  Játékidő: 15 percAutó mérete: 16 cmFrekvencia: 2,4 GHzTeljes funkciós differenciálszabályozás a pontos vezetési élmény érdekébenHűvös 360 ° -os FLIP promócióBiztonságos és tartós LiI-ion akkumulátorLevegőnyomású köpenyekElemek típusa:  3,7V 500mAh LiFePO424x összeállítható turnator rész



Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Carrera Advent Calendar X-mas turnator RC autó (1:24) - Adventi naptár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: