Betöltés...

Étkészlet 10 gyermeknek, Lilo és öltés, Születésnapi zsúr, 1x terítő, 10x nagy tányér, 10x kis tányér, 10x pohár, 20x szalvéta,

Ár: 11.559 Ft

Description: Étkészlet 10 gyermek részére, Lilo és Stich, szülinapi zsúr

Változtasd partiasztalodat a móka és a színek paradicsomává Lilo és Stingch étkészletünkkel, amely tökéletes 10 kalandvágyó gyermek számára! Ez a készlet bemutatja a szeretett hawaii karaktereket, és azt ígéri, hogy mosolyt csal a parti minden résztvevőjének arcára.

[Imádnivaló és vidám design] Étkészletünk minden darabja imádnivaló dizájnnal rendelkezik, Lilo és Stitch karakterekkel, valamint egyéb filmspecifikus elemekkel. Az élénk színek és az eredeti részletek mesebeli jelenetté varázsolják a partiasztalt, és megragadják a gyermekek figyelmét.



[Teljes készlet 10 gyermek részére] Készletünkben mindent tartalmaz, amire 10 gyermek számára szüksége van. Minden gyermeknek saját tányérja, tálja, pohara és evőeszköze lesz, hogy különlegesnek érezze magát, és élvezze a buli minden pillanatát.

[Biztonságos és tartós anyag] Az edények kiváló minőségű anyagból készülnek, nem mérgezőek és ellenállnak a mosásnak, biztonságosak a gyermekek számára. Az evőeszközöket a gyermekek apró kezei könnyen kezelhetik, és alkalmasak mindennapi használatra vagy különleges eseményekre.



[Tökéletes különböző alkalmakra] Lilo és öltéskészlet készletünk alkalmas különféle eseményekre és különleges alkalmakra, például születésnapi partikra, tematikus partikra, piknikekre vagy más baráti és családi összejövetelekre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy egy kis varázslatot és szórakozást vigyen gyermeked életébe.

Változtass minden parti étkezést az öröm és a szórakozás ünnepévé Lilo és Stitch étkészletünkkel 10 gyermek számára. Teremts felejthetetlen emlékeket szeretteiddel, és élvezd az örömteli és színes pillanatokat egy olyan környezetben, amelyet Lilo és Stitch varázslatos univerzuma ihletett!


Történet / karakter:: Hercegnő.
Szín:: Kék.
Terméktípus:: Szett.
Anyaga:: Karton.
Alkalom:: Évforduló.
Szélesség:: 23 cm.
Hossza:: 23 cm.
Kapacitás:: 260 ml.
Darabszám:: 81.
Átmérő:: 23 cm.
Forma:: Ovális.

Material:
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Party (szülinapi, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Étkészlet 10 gyermeknek, Lilo és öltés, Születésnapi zsúr, 1x terítő, 10x nagy tányér, 10x kis tányér, 10x pohár, 20x szalvéta," című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: