Betöltés...

Asztali készlet 10 gyermek számára, Minecraft, Születésnapi Party, Karton, Zöld

Ár: 12.672 Ft

Description: Étkészlet 10 gyermek részére, Minecraft 

A születésnapi zsúrokra szánt "Minecraft" eldobható étkészlet olyan kis felfedezők számára készült, akik szenvedélyesen rajonganak az építés és kaland digitális univerzumáért. A készlet minden egyes darabjával minden partiasztal magával ragadó belépéssé válik a blokklánc és a kreativitás világába.

[A dizájnt a "Minecraft" ihlette] Az ételkészletet részletek és képek díszítik, amelyeket a "Minecraft" játék jellegzetes és felismerhető világa ihletett. A játék blokkjai, karakterei és elemei a virtuális univerzum varázsát és izgalmát közvetlenül a partiasztalhoz hozzák.

[Blokk színek] A "Minecraft" blokkok jellegzetes árnyalatai kiegészítik a készlet varázsát, előtérbe helyezve a játékból ismert színpalettát. Ezek az élénk színek egy csipetnyi hitelességet és szórakozást adnak minden partinak.



[Eldobható] Az étkészlet minden eleme eldobható, így a parti utáni takarítás rendkívül egyszerű. Ez a készlet tökéletes születésnapi zsúrokhoz, ahol a gyermekek igazi kalandoroknak érezhetik magukat a "Minecraft" világában, a szülők pedig anélkül élvezhetik a bulit, hogy aggódniuk kellene a tisztaság miatt.

[Kalandos felek] A "Minecraft" étkészlet arra bátorítja a gyerekeket, hogy használják képzelőerejüket és éljék át kalandjaikat a parti során. Minden asztal lehetőséget ad arra, hogy felfedezze a blokkok világát, és úgy érezze magát, mint a "Minecraft" valódi játékosai.



[A kreativitás felszabadítása] A "Minecrafthoz" hasonlóan ez a főzőkészlet is fejleszti a gyermekek kreativitását és megalkothatja saját, szórakoztató pillanatait. Ezzel az eldobható "Minecraft" születésnapi zsúrkészlettel minden gyermek felfedezheti kreatív oldalát, és szórakozhat kedvenc játékával.
Történet / karakter:: Minecraft.
Szín:: Zöld.
Terméktípus:: Szett.
Anyaga:: Karton.
Alkalom:: Évforduló.
Szélesség:: 23 cm.
Hossza:: 23 cm.
Súlya:: 250 g.
Kapacitás:: 260 ml.
Darabszám:: 81.
Forma:: Ovális.

Material:
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Party (szülinapi, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Asztali készlet 10 gyermek számára, Minecraft, Születésnapi Party, Karton, Zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: