Betöltés...

Felfújható mikulás led fénnyel

Ár: 15.490 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }
a:link { color: #000080; text-decoration: underline }


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }
a:link { color: #000080; text-decoration: underline }


FÚJHATÓ Mikulás - ez az egyedi dekoratív Mikulás LED-világítással a kertben és otthon is jól fog mutatni. Hangsúlyozni fogja a karácsonyi hangulatot, és magára vonzza a szomszédok, különösen a gyerekek figyelmét, akik tudni fogják, hogy a Mikulás eljött az Ön otthonába. A bájos öregember piros sapkát és kabátot visel. Kiváló minőségű vízálló anyagokból készült, amelyek garantálják a tökéletes megjelenést hosszú éveken át.

ÖNFELFÚJÓ KÉSZLET - a készlet tartalmaz egy ventilátort, amelynek köszönhetően könnyen és gyorsan felfújhatja a Mikulást, akár 180 centiméteresre is. Csak dugja be egy konnektorba, és automatikusan bekapcsol. A karácsonyi ünnepek után csak hajtsa össze és tegye egy dobozba, ahol várni fog a következő ünnepig.

BELSŐ MEGVILÁGÍTÁS - annak köszönhetően, hogy a Mikulás belső LED-es háttérvilágítással rendelkezik, gyönyörűen megvilágítja a házat és a kertet a téli karácsonyi estéken.

IDŐJÁRÁSÁLLÓ - a felfújható dekoráció IP 44-es védelmi faktorral rendelkezik, így ellenáll az 1 mm-nél nagyobb szilárd tárgyakkal szembeni ütődéseknek, és vízálló. A készlet tartalmaz zsinórokat és csapokat a talajhoz való rögzítéshez. Ezen kívül kiegészítő teherrel is rendelkezik, így bármilyen szeles estének ellenáll.

 

MŰSZAKI ADATOK:

Anyag: poliészter

Tömörségi osztály: ip44

Tápellátás: 230v / 12v

Mikulás méretei (magasság/szélesség): 180x100cm

Kötél hossza: 2x 220cm

Hering hossza: 16,5cm

Kábel hossza: 180cm

Készlet súlya: 1.65kg

 

TARTALMAZZA:

Mikulás

Beépített pumpa

2x láncszemek

5x hering

 

Idén a kerted kivételesen fog kinézni . Mindez a felfújható Mikulásnak köszönhetően, aki hatalmas méretének köszönhetően - akár 1,80 méter , gondoskodik arról, hogy senki sem fog közömbösen elmenni mellette . A készlet tartalmaz egy önfelfújó szivattyút . A karácsonyi dekorációk minden rajongója gyorsan és egyszerűen felfújja a figurát. Csak csatlakoztassa a ventilátort egy konnektorba, és automatikusan bekapcsol.

 

Ez a nagyméretű felfújható Mikulás páratlanul terjeszti a karácsonyi aurát, és biztosan magára vonzza a szomszédok és még a véletlen járókelők figyelmét is. LED-diódákkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a téli estéken megvilágítsa ingatlanját.



Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Felfújható mikulás led fénnyel" című hirdetést látja. (fent)